Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
4 кола пред крај заверено скудетото од двајцата кртови кои потајно беа инфилтрирани од Јувентус за да го дестабилизираат Интер. Хехе.

Послатка титулата никогаш не била од ова. Гаљардини ќе крева пехар на крај од сезона, let that sink in.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.652
Поени од реакции
59.632
Го нема Џонтра, му кажавме да затвори прозорци и да спакува кујнски прибор или не?

Oh, well...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.578
Поени од реакции
6.714
Сите говна за Конте што ги изедовме у уста ни ги набута со Скудетово, нема подобар деманд од трофеј на 4 кола пред крај. Капа доле за Конте...

...ајде сега наредна година и Лига Шампиони да не ти јебем тоа келавото говно јувенташко :pos:

Член од
10 април 2021
Мислења
28
Поени од реакции
90
Колку сум ебано среќен еј. ДЕСЕТ ебани години го чекаме овој момент и го дочекавме. Не ми е уште верно како момциве успеаа да изиграат толку совршена сезона. Штета што не можам да славам директ во Милано, ќе бев направен Маестро Џорлев.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.954
Поени од реакции
23.813
Сите говна за Конте што ги изедовме у уста ни ги набута со Скудетово, нема подобар деманд од трофеј на 4 кола пред крај. Капа доле за Конте...

...ајде сега наредна година и Лига Шампиони да не ти јебем тоа келавото говно јувенташко :pos:
Послатки говна немам јадено.

Kajgana Shop

На врв Bottom