Corvus
Latrodectus
Ех мори Агдо, малку ти се сите обожаватели од форумот и пошироко па сега и него ќе ми го земешПа не ме следиш... Ел оѓинче на сторито да ми стајш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех мори Агдо, малку ти се сите обожаватели од форумот и пошироко па сега и него ќе ми го земешПа не ме следиш... Ел оѓинче на сторито да ми стајш!
Eve ti ako imas iskustvo so ponezniot pol
(A znam deka nemas )pomogni mu
Ги умртвив со 120кава, 90% ќе се откажат, кај тебе ќе ги пратам.Ех мори Агдо, малку ти се сите обожаватели од форумот и пошироко па сега и него ќе ми го земеш
Готово и ја ке бегам кај @Corvus и ке се мрџам у нејзината пајажина.Ги умртвив со 120кава, 90% ќе се откажат, кај тебе ќе ги пратам.
nesh jebat ne se trudi kaj corvusГотово и ја ке бегам кај @Corvus и ке се мрџам у нејзината пајажина.
Амбициозен е, и тврдоглав како магаре. А магарето има голем...може да изненади.nesh jebat ne se trudi kaj corvus![]()
Хаха ко ми прича. Девица која ми хиљаду 100 пута ми пише ЛП, ал не конта да није мој типnesh jebat ne se trudi kaj corvus![]()
Немој да ме разоткриваш буразеру. Лепота је у неизвености и исчкечивању.Амбициозен е, и тврдоглав како магаре. А магарето има голем...може да изненади.
Остај неможе со некои девојки муабет да направиш на секои пет-десет минути селфи. Во наше време имаше мали огледалца од тоа се расипаа младитеХаха ко ми прича. Девица која ми хиљаду 100 пута ми пише ЛП, ал не конта да није мој тип....
Немој да ме разоткриваш буразеру. Лепота је у неизвености и исчкечивању.
...Он топик за инстаграм. Шта речи а да буде позитивно?
Инстаграм - Врх самобендисаности, нарцисоизма. Монт Еверест није раван.
И тачно је да има девојчице које промоишу себе да би лакше били приступачни муштеријама.
Затоа "златен" ФБ. (и он се ебал мамата). И там има селфиња, али гледаш драстично се намалени благодарение на инстантнио грам. Ипак и покрај се фејсбуко е едно големо море кај шо имаш све и свашта од сите могуќи области.Остај неможе со некои девојки муабет да направиш на секои пет-десет минути селфи. Во наше време имаше мали огледалца од тоа се расипаа младите![]()
Сураттефтеро и тој е резил. Оној малио турил некој Робот на навивање и само спамира. Јас само Нова Македонија и во Жена Парк секој вторник и петок.Затоа "златен" ФБ. (и он се ебал мамата). И там има селфиња, али гледаш драстично се намалени благодарение на инстантнио грам. Ипак и покрај се фејсбуко е едно големо море кај шо имаш све и свашта од сите могуќи области.
А инстаграмките нека си ги там ,нека си ја дуваат нулата како биткоино до бесвес.![]()
Амбиц
sto me izdavash be a? da se pofalish ti deka te sakam a? ziv ne si ako ne kazesh.Хаха ко ми прича. Девица која ми хиљаду 100 пута ми пише ЛП, ал не конта да није мој тип....
Немој да ме разоткриваш буразеру. Лепота је у неизвености и исчкечивању.
...Он топик за инстаграм. Шта речи а да буде позитивно?
Инстаграм - Врх самобендисаности, нарцисоизма. Монт Еверест није раван.
И тачно је да има девојчице које промоишу себе да би лакше били приступачни муштеријама.
Шо е то бумер ?10-20 бумери што сте на кајгана, нема тема што не е усрана од вас![]()