Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да се вратиме на темата, имаме ли бе реални шанси да го добиеме Борец? Во лоша серија се влезени и имаат 5 порази по ред, ама мене ми делува нереално да успееме да ги победиме на нивен терен. Бодовите испуштени со Ренова може на крај многу да не коштаат :place: Го гледам распоредот, Борец игра и со Силекс и со Ренова, а Силекс и Ренова имаат речиси загарантирани 3 бода од Беласица, плус они и ние играме со Работнички кој веќе не се бори за ништо, па веројатно е дека сите шансата ќе ја бараат и таму. Борец има гостување кај Пандевци кое не верувам дека ќе го добие, другото све им се натпревари со директни конкуренти. Огромна штета што Ѓорче се изглупираа и веројатно до последно коло ќе се борат со Струга за Европа, па мислам нема што да бараме со нив и во Струга, шанса за спас ни се следни 2 кола, ама воопшто не сум оптимист

Кога Чкембар или Битолчанец ти зборува за нечива друга фузија, па мислам стварно е дегутантно и одвратно. Толку несмасно изведена фузија (или платформа за ракомето во Битола) сред сезона досега не е видена, првиот дел навиваа за Пелистер, па од вториот дел се преорентираа на Еурофарм во плаво-бели дресови. Нивниот Пелистер сега е филијала и преку ноќ им стана секундардна ствар. Уста тие не смеат да отворат на тема фузија.

Па прашање е дали и минатата сезона ќе се пласираа во Прва лига, да не беше прекинот на првенството и проширувањето. Толку за нив, никогаш не ни биле достојни ривали. Само два освоени Купа во 30 години, без директен дуел за титула со нас, иако повеќето тука верувам посакуваат да е обратно, но оваа нивна непоткрепена арогантност ги поминува сите граници. Нека си легнат на брашното им препорачувам најотворено...
Фузија на два Ракометни клуба од ист град , споредуваш со Фузија на најтрофеен фудбалски клуб во Македонија и бивш Југословенски првак со факинг ни виден ни чуен Миравци.
Како и да е ако ви е полесно така , OK тешетесе..
Него лично јас не сакам да испаднете, не само што не сакам вие да испаднете него сакам и да се вратат во Прва лига и Победа , Тиквеш , Тетекс , а тоа Ренова , Силекс , Трум Љум и остала багра да си одат втора лига .

jas ne bi sakal da ispadni vardar iskreno, bash treba da ima interesni utakmici protiv vas site se motivirani
ama za zal ima ama, zivotot e krug i mora malku da vi se vrati za kriminalot sho se napraj, znaci ispadnat tim bukvalno da se zameni go nema nikade ni vo afrika, ne e ova nishto lichno protiv nekoj komita, jas bash ve poshtovam site ste tradicionali navivaci so zivotot ste go frlile po stadioni
sporedba so banana sport rakomet chitam, daleku deka jas ja podrzuvav sho se spoija klubovite kaj nas, to e se zaradi kopiljanata od uprava megjutoa klubot ne beshe neshto nelegalno zamenet, se prekina sezonata i od slednata se pocna so dva kluba..
(lichnoto mi e jedino protiv kengurot, da ja imam silata jas ke go turnam vardar vtora liga edna godina za site gomna sho gi projal za bitola :D :D)

Фузија на два Ракометни клуба од ист град , споредуваш со Фузија на најтрофеен фудбалски клуб во Македонија и бивш Југословенски првак со факинг ни виден ни чуен Миравци.
Како и да е ако ви е полесно така , OK тешетесе..
Него лично јас не сакам да испаднете, не само што не сакам вие да испаднете него сакам и да се вратат во Прва лига и Победа , Тиквеш , Тетекс , а тоа Ренова , Силекс , Трум Љум и остала багра да си одат втора лига .

ti razbiras sto e ustvari fuzija? sto znaci toa? kazi eden detalj sto vardar go nosi od toa?

vas ime vi smenija, dresovi, navivacki pesni, mozoci vi ispraa utre moze i ke ve ukinat eve i sami si debatirate dali voopsto treba taa "vtora" ekipa i vie najdovte da jadete gomna? pa peer klosar ima poveke custvo za svoina nego nekoj sto do vcera gi pcuese aptekarite za denes da ceka "derbi" so dvokratniot evropski sampion. ni u rakomet ne e derbi ebate klubot sto sekoj 20 godini ednas ne pobeduva...

ups, zaboraviv tepavte i na supervazniot intergalkticki turnir u struga... eve, dva pati neka e ovoj vek.... svaka cast
Автоматски споено мислење:

(lichnoto mi e jedino protiv kengurot, da ja imam silata jas ke go turnam vardar vtora liga edna godina za site gomna sho gi projal za bitola :D :D)

a sto sum kazal sto e gresno? jas sum kriv sto ne ve biva ili sto popravka na drveno mostce od ilindensko go prezentirate ko uspesen gradki potfat? jas ve dupam da se svestite deka vaka ne ide ama vas be bolat zborovi mesto da turite prst na celo...

Последно уредено:
Да не реплицирам кај сите еден по еден... 1. Јас лично исто така бев против спојување на двата ракометни клубови за еден посилен, за разлика од ВАШАТА ФУЗИЈА ние не се споивме со Рк Ресен ниту пак оптаднавме па со спојување или фузија отпаднавме... Ниту пак на купот сум се радувал (тој шо ме знај, го знај то) ниту пак некогаш ќе се радувам на таков куп каде што уште во Септември се знаеше дека ќе го земиме купот... Појќе се радвам на ваков тежок и макотрпен опстанок, ичистен клуб од долгови, без местење, без игри зад сцената, ни да ни дадат, ни да му дајме... Гледам многу кажвате за со Струга таму, прво ќе се вратам во Битола не надиграја и во 90+ зедовме едвај бод, таму исто така имаа неколку шанси додека ние немавме шут на голот, па кој знај како Принцот издржа 2 дуели и дадовме гол 90+ минута на сите три натпревари во Струга и Битола тензично беше после утакмица и полиција реагираше и мислам дека после вас ни стануваат најомразениот клуб... Со Шкендија исто така 90+ гол е сега дали беше пенал или не Мечкаровски ќе го прашате ама исто така и таму имаше препирки од двете управи... П.С. Кога сме кај некакво дерби секако дека не треба и не смеете да го третирате како такво пошто ве ФУЗИРАШЕ Камчев и Мијалков со факинг Миравци и тука завршва се за вас ! Па уште нови дресој им прајте на играчите за гостување во Битола хахаха забеганост... Не е лошо и да испадните (иако НЕМА) да се вратите малце во реалноста која требаше одамна да ве снајди... Па Самсоненко уште ви ги држи сите имоти, стадиони и центри и ве остава буквално на УЛИЦА... ама вие сте си криви... и тој долг над 4 милиони ќе ви го исплати КУРЛЕ сега, ќе ве тркала како шо сака уште колку шо сака, а колку ли пари, имот напрај на вас... едниот си замина кој знај каде Русија, другиот Будимпешта вас кој ве тркала... па сега Шилегов бил крив хахаха,па да сум како него ќе ве дотурнам со се сите шо ви го напраја долгот и ВАРДАР да ве однеси со се клуб во неповрат, па на ново да си формирате :pos:

ti razbiras sto e ustvari fuzija? sto znaci toa? kazi eden detalj sto vardar go nosi od toa?

vas ime vi smenija, dresovi, navivacki pesni, mozoci vi ispraa utre moze i ke ve ukinat eve i sami si debatirate dali voopsto treba taa "vtora" ekipa i vie najdovte da jadete gomna? pa peer klosar ima poveke custvo za svoina nego nekoj sto do vcera gi pcuese aptekarite za denes da ceka "derbi" so dvokratniot evropski sampion. ni u rakomet ne e derbi ebate klubot sto sekoj 20 godini ednas ne pobeduva...

ups, zaboraviv tepavte i na supervazniot intergalkticki turnir u struga... eve, dva pati neka e ovoj vek.... svaka cast
Како бараш јас да ти објаснам , кога вакво нешто ни тој шо напрај не знај да објасни ....
IMG_20210426_122247.jpg

Како и да е ок е пеер , терај си филмот ,ама за чувство на своевина мислам и смешно е да се дебатира. Buy the way да ти кажам кога читам тоа статуси на фан Пејџ на комити , се си мислам дека ангажиран е Драган Таневски поезија да пиши , друго објаснување немам..

Како бараш јас да ти објаснам , кога вакво нешто ни тој шо напрај не знај да објасни ....
Прегледај го приврзокот 293574

Како и да е ок е пеер , терај си филмот ,ама за чувство на своевина мислам и смешно е да се дебатира. Buy the way да ти кажам кога читам тоа статуси на фан Пејџ на комити , се си мислам дека ангажиран е Драган Таневски поезија да пиши , друго објаснување немам..
1619433896750.png

Ете како дојде до то ;)

Прегледај го приврзокот 293574

smesno e de... jas navivam za crveno crn vardar. toa pravni subjekti muda za bubrezi ne me interesira. ti navivas plavo bel eurokrem so sega smeneta dodavka pri imanje aktiven i postoecki klub. kraj na prikaznata

за разлика од ВАШАТА ФУЗИЈА ние не се споивме со Рк Ресен

Аха, дека прави разлика дали е Ресен, Еурофарм, Пролет или некој десетти клуб. Впрочем, клубот кој го колневте, пцуевте стана клубот за кој навивате, буквално истите играчи, истите дресови, истиот спонзор и управа, само се додаде наставката Пелистер во името, друго се остана исто, и ти ми кажуваш тука дека друго било, важи (y):pos:

а Самсоненко уште ви ги држи сите имоти, стадиони и центри и ве остава буквално на УЛИЦА... ама вие сте си криви...

Да, добро знаеме ние кој е крив и како дојде до ова, и како што можеш да видиш си ја бараме одговорноста и решение кај засегнатите лица, уосталом, да не беа акциите и дејствувањето на Комити како група клубот немаше ни да игра оваа полусезона. И како што може да видиш не плачеме како може општината во Битола да дава за Пелистер, а Скопје не за Вардар, си го бараме чарето во нашиот двор.

Во тешки филмови и заблуди сте, вие среќно сте ги добивале утакмиците, нашите наместени биле, бетер од „браќата“ сте угнетувани жал да го фати човек кога ве чита. Ако немате нешто паметно да пишете и дискутирате, не досаѓајте со глупиве муабети тука

бетер од „браќата“ сте угнетувани жал да го фати човек кога ве чита.
Изглеа на ручек кога седнаа со браќава ги имаат гризнато. Затоа и они почнале да глумат жртви.

Ни се смеат за акциите за ФК Вардар, а одма ископираа, па и они ќе продавале карти виртуелно, па уште и планови како сега требало ѕвездите нивни да ја испромовираат акцијата... На крај ќе се молат некој гастарбајтер да им купи од промотивните 4 карти за 500 денари.

И како што може да видиш не плачеме како може општината во Битола да дава за Пелистер, а Скопје не за Вардар, си го бараме чарето во нашиот двор.
Хахахах ај гасете темата и ФОРУМОТ !
Колку шо даваше кај вас Град Скопје во една сезона кај нас уште 10 години нема дај општината бе...па она со СИмсоненко демек тој вложваше сите знајме дека државен проект бевте и дека брачедите инвестираја, а СИмсоненко само фигурираше демек тој...
Ни се смеат за акциите за ФК Вардар, а одма ископираа, па и они ќе продавале карти виртуелно, па уште и планови како сега требало ѕвездите нивни да ја испромовираат акцијата... На крај ќе се молат некој гастарбајтер да им купи од промотивните 4 карти за 500 денари.
А таа ваша акција беше? Можи први во Македонија ама далеку дека ваша, многу поразвиени земји и клубови од нашите одамна веќе имаа вакви акции... ај поздрав од овде ќе ве спасат не се секирајте и нема да претрпите уште една ФУЗИЈА ! :pos: :pos:

А таа ваша акција беше? Можи први во Македонија ама далеку дека ваша, многу поразвиени земји и клубови од нашите одамна веќе имаа вакви акции... ај поздрав од овде ќе ве спасат не се секирајте и нема да претрпите уште една ФУЗИЈА ! :pos: :pos:
Клубот ви пропаѓа уназад 10 години, а вие баш сега ја направивте акцијава. (y)

smesno e de... jas navivam za crveno crn vardar. toa pravni subjekti muda za bubrezi ne me interesira. ti navivas plavo bel eurokrem so sega smeneta dodavka pri imanje aktiven i postoecki klub. kraj na prikaznata
Така е пеер , не да е смешно трагично е .

Што би рекол ти ... Јас сум роден во држава што има знаме со жолто сонце со 8 краци на црвена основа , а како се вика што е битно .. Тоа е таа северџанска идеологија .

Како и да е се забега од темата , а кај нас барем клубот е без долгови а и општината наорај стадион без ничија помош.. Така да моментално сме далеку во подобра ситуација .. а за кај вас ќе видиме што ќе биди.

Клубот ви пропаѓа уназад 10 години, а вие баш сега ја направивте акцијава. (y)
Акцијата си ја прај самиот клуб . Си бара дополнителни средства , што е ок во време на пандемија.
А и треба во иднина сите клубови ова да го практикувате , еден вид на донации . Посебно клубовите од градови ,кај што има многу иселеници кои колку толку сакат да помогнат.

Еве пример не знам зошто вие во ваква криза немате ваков тип да се купи карта за секој меч.

Така е пеер , не да е смешно трагично е .

Што би рекол ти ... Јас сум роден во држава што има знаме со жолто сонце со 8 краци на црвена основа , а како се вика што е битно .. Тоа е таа северџанска идеологија .

Како и да е се забега од темата , а кај нас барем клубот е без долгови а и општината наорај стадион без ничија помош.. Така да моментално сме далеку во подобра ситуација .. а за кај вас ќе видиме што ќе биди.

Акцијата си ја прај самиот клуб . Си бара дополнителни средства , што е ок во време на пандемија.
А и треба во иднина сите клубови ова да го практикувате , еден вид на донации . Посебно клубовите од градови ,кај што има многу иселеници кои колку толку сакат да помогнат.

Еве пример не знам зошто вие во ваква криза немате ваков тип да се купи карта за секој меч.

Стадионот ви е од владата не туку се тропајте во гради,во замена за долговите во образованието и тековни обврски на општината владата ви ги покри тие,за локалната управа да може да го плати стадионот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom