Србија и Косово ќе разменат територии ?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
:place::place::place:
Абе и мене ми се повраќа од чокалии ама таа е.
Туку, ќе дојде ли сеа?
Да спремам ли куферите?
Отсекогаш сум и завидувал на храбрата бугарска војска. Има загубено една балканска, 2 светски и една студена војна. Дали имате некоја специјална обука за вашата војска? :coffee:

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
:LOL:
Типично удбашко делување. Ако не ти се допаѓа некој или ако не ти се допаѓаат неговите идеи тогаш оцрни го дека е Бугарин.
Каков си ти Македонец море? Ти си чокалија, удбаш.

Доста забега овој од темава и прилично хистерично се однесува како некоја жена во период.

А за Гоце Делчев, сигурно удбаш како тебе не треба да бери гајле. Ти стави си го овој Колишевски, со него по ќе те личи.

Бај да веј, ела избркај ме, ќе ти оставам контакт детали во инбокс ако се решиш да доаѓаш.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.843
Поени од реакции
6.453
Каков си ти Македонец море? Ти си чокалија, удбаш.
Вистински а обичен Македонец, ете таков. Не некој што вели дека бил Егеец, а го дрка на монголот Аспарух или извесни Крум и Кан. Некој таков можи да е само бугар - никогаш Македонец.

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Вистински а обичен Македонец, ете таков. Не некој што вели дека бил Егеец, а го дрка на монголот Аспарух или извесни Крум и Кан.
Види сега, убаво знам дека не си Македонец и убаво знам зошто вака бурно реагираш кога некој ќе спомне нешто за Србите. А за Аспарух, Крум и компанија немам напишано ни збор. Еве првпат пишувам откако ти ги спомна во некоја измислена врска со мене. Најди ми една моја објава каде јас сум пишувал за нив?
Без разлика, оцрнувањето и хистеријата не ви пали веќе.

Пак ќе кажам, вие србчињата сте сами криви што ги изгубивте и Косово и Монтенегро. Тоа што го правевте во минатото сега ви се удира од глава.
Автоматски споено мислење:

Отсекогаш сум и завидувал на храбрата бугарска војска. Има загубено една балканска, 2 светски и една студена војна. Дали имате некоја специјална обука за вашата војска? :coffee:
Да живее Македонија!
По можност без удбаши!

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.843
Поени од реакции
6.453
Абе немој ти на мене не си Македонец пизда ти материна бугарска. Оди седи на бугарски форуми те читаме овде со месеци знаеме кој е кој. Немате ли во вулварија форуми?

Знам дека ви смета, тоа што ние Македонците веќе не ве фермаме за три посто. Знаеме и дека затоа ја мразите Србија толку многу, мислите дека таа не оддали од вас. Сами се одделивме од вас, племе едно.
За Албанија и Србија ти немаш право ни збор да кажиш, тоа е чисто западно-балканска афера, на западно-балкански народи. Како тие ќе си ја решат, тоа е нивна работа.

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Абе немој ти на мене не си Македонец пизда ти материна бугарска. Оди седи на бугарски форуми те читаме овде со месеци знаеме кој е кој. Немате ли во вулварија форуми?

Знам дека ви смета, тоа што ние Македонците веќе не ве фермаме за три посто. Знаеме и дека затоа ја мразите Србија толку многу, мислите дека таа не оддали од вас. Сами се одделивме од вас, племе едно.
За Албанија и Србија ти немаш право ни збор да кажиш, тоа е чисто западно-балканска афера, на западно-балкански народи. Како тие ќе си ја решат, тоа е нивна работа.
Пизда е србски збор. Ние Македонците велиме путка или пичка на вулгарно. Е така, првин да научиш македонски па елај после овде да коментираш, на мајка ти путката србска.

А коа ќе ми најдиш еден Бугарин што зборува вака македонски јави ми се.

Пак ќе кажам, вие србчињата сте најголем тумор на Македонија. Каде сте пуштиле пипци, таму тумор се појавува. Дали во Хрватска или во Босна, или пак Македонија не е важно.

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Последниве неколку страни и поречко-гевгелискиов судир ме потсетува на Македонија од пред 100 години. :D
Порече велиш??
Ааа јасно ми е колку е саатот веќе.
Мислам ми беше де уште од претходно ама сега ептен.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.843
Поени од реакции
6.453
Со вас татарите човек не можи да се разбери и залудно е да троши енергија, не ви фаќа умот и челото долго едвај 2цм над веѓа. Ќе пракртам тука со мислата, ние Македонците нема никогаш да заборавиме што му направивте на Раде Јовчевски Корчагин. Најпрестижната Македонска гимназија е именувана по него. Нема да заборават ни генерации, генерации, генерации млади Македонски интелектуалци кои излегуваат од неа и го празнуваат патронатот.
Ниту пак ќе го заборавиме бројот на реликвии кој го запленвте од Охрид. Тоа ви беше последна пљачка на Македонија. Додека постои САД на светов вие уште еднаш нема да цапните со вашата окупаторска фашистичка нога во Охрид. Толку.
Влажнете се на руските големо-бугарски идеи. Тоа ви останува.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Да живее Македонија!
По можност без удбаши!
Не ми одговори на прашањето. Не е можно да се одржува тој губитнички менталитет во континуитет без добра психолошка спрема на војската. Дали вашата храбра војска има некоја специјална обука? :coffee:

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Не ми одговори на прашањето. Не е можно да се одржува тој губитнички менталитет во континуитет без добра психолошка спрема на војската. Дали вашата храбра војска има некоја специјална обука? :coffee:
А што е важна бугарската војска во оваа тема и зошто се наоѓаш повикан мене да ме прашуваш за бугарската војска?

Интересно е како вие удбашите веднаш поврзувате со Бугарија еднаш штом слушнете нешто негативно за Србите.

Пак ќе кажам, мило ми е што Србите го изгубија Косово. Само напред, да се намалува Србија, по стотина хектари на година.
Автоматски споено мислење:

Со вас татарите човек не можи да се разбери и залудно е да троши енергија, не ви фаќа умот и челото долго едвај 2цм над веѓа. Ќе пракртам тука со мислата, ние Македонците нема никогаш да заборавиме што му направивте на Раде Јовчевски Корчагин. Најпрестижната Македонска гимназија е именувана по него. Нема да заборават ни генерации, генерации, генерации млади Македонски интелектуалци кои излегуваат од неа и го празнуваат патронатот.
Ниту пак ќе го заборавиме бројот на реликвии кој го запленвте од Охрид. Тоа ви беше последна пљачка на Македонија. Додека постои САД на светов вие уште еднаш нема да цапните со вашата окупаторска фашистичка нога во Охрид. Толку.
Јас сум за Бугарија да ги врати сите артефакти земени од македонска територија.
Ама истото тоа да го сторат и Србите кои имаат неколку златни маски од античко време земено од охридско како и ред други артефакти.
Впрочем да ги реставрираат сите споменици кои ги разрушија помеѓу двете светски војни.

Член од
28 април 2020
Мислења
237
Поени од реакции
321
Ne znam zašto te čudi ako se dotični oseća kao Makedonac. Moj utisak je da ima oko 20% bugarofila na ovom forumu. Već dugo postoje Makedonci koji su naklonjeni Bugarskoj i koji su antisrpski nastrojeni. Za takve je linija koja pravi razliku između Makedonaca i Bugara nejasna pa i nepostojeća. Dobra stvar je što mi se čini da bugarofili nisu većina.

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

Член од
12 јуни 2018
Мислења
515
Поени од реакции
569
Ете Србите си прават статистика колку Бугарофили има. Сега бројот изнесувал околу 20%. Видиш и македонско знаме си ставил до србското, демек голем пријател. А оди таму на некој нивен форум како крстарица и го гледаш како наголемо дискутира дека Македонците биле Срби и дека ова било србска територија. Дволичност до коска.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
А што е важна бугарската војска во оваа тема и зошто се наоѓаш повикан мене да ме прашуваш за бугарската војска?

Интересно е како вие удбашите веднаш поврзувате со Бугарија еднаш штом слушнете нешто негативно за Србите.

Пак ќе кажам, мило ми е што Србите го изгубија Косово. Само напред, да се намалува Србија, по стотина хектари на година.
Што се нервираш? Со војска или со дипломатија се припојува односно освојува одредена територија. Со вашата храбра војска само ќе добиете моторола држава. А и дипломатијата ви е мноооогу влијаелна.

Има разлика меѓу етничка и национална припадност во оваа држава.

Епа ете Србија и Грција имаат меѓународни договори кои датираат од 1860тите години. Со кого вие сте потпишувале договори? Сем оние за капитулација. :coffee:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.843
Поени од реакции
6.453
Јас сум за Бугарија да ги врати сите артефакти земени од македонска територија.
А јас пијам нафта и ова ми е прв пат да те читам на форумов. Не ти врви егејската камуфлажа, грото од членовите знаат дека си бугар.

Antisrpski nastrojeni. Za takve je linija koja pravi razliku između Makedonaca i Bugara nejasna pa i nepostojeća.
Ај бе немој ти со вакви реплики да ми улетуваш.
Куров ме боли калку ти била тебе тенка линијата меѓу Македонец и Бугар во завизност од омраза или пријателство према Србите.
Македонец Србин Бугар
Македонец = Македонец.

Kajgana Shop

На врв Bottom