Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој да изгуби судиите ако не заебат бод ќе земиме [emoji123] трчаат играт децата не се манекени како другитеБо колку ги сакам децата значи, душата ми ја исполнуват, браво! И со 10 да изгубите на крајот не е битно, БРАВО!
Шо години е овај Христијан Митревски?Денес добра партија имаа Атанасијевиќ Павле, Арсеновски ( во прво полувреме), Дрогришки ( одвреме - навреме), Ивановски ( фати добри топки). Играта беше прочитана во вториот дел. Во последните 10 минути Јовиќ ги пушти и останатите од втората постава. Треба повеќе шанса да му се дава на Блажевски ( колку толку да биде во форма) и Христијан Митревски ( солиден бек, има потенцијал).
Шо години е овај Христијан Митревски?
So pozicija igra? Kakov bek?Шо години е овај Христијан Митревски?
мислам има 17.Шо години е овај Христијан Митревски?
лев бек, на моменти и центар играше, има висина и шут, треба повеќе минутажа.So pozicija igra? Kakov bek?![]()
Ako dojde na nivoto na Filip Lazarov treba da sme srekniмислам има 17.
лев бек, на моменти и центар играше, има висина и шут, треба повеќе минутажа.
Иднината на Македонскиот ракомет![]()
А што му недостасува на Ивановски па мора Трајкоски да останиЧаневски во Вардар!
Се поставува дилема дали ќе се донеси уште еден голман или Благојче Трајковски ќе остани како трета опција покрај овај малиот од Скопје и Хендави.
Ако сакаме да го подигниме нивото на голманската позиција, потребно е да се донеси уште еден квалитетен голман, пошо Хендави според мене не е од тој ков голмани, што секој натпревар се константни во формата.
За бековската линија сеуште не се шпекулира со ниедно име, освен тој несреќниот Либанец, што доколку се оствари ќе биди тотален fail.
Се ми се чини дека Танковски, Велковски и Маџовски ќе ги задржат и наредна сезона за жал, под изговор дека градиме тим од мак репрезентативци.
Најлогичен потег би бил да се ослободат од обврските Стјепанович, Џукуч, Велковски, Ојлевски, Танковски и Маџовски и на нивно место да се донесат квалитетни замени доколку сакаме да го подигниме нивото наредна сезона. Ако се прат експерименти со африканци/либанци, ќе ги разочараат очекувањата кај поголемиот дел од навивачите.
da pocni da brani drugo nisto.А што му недостасува на Ивановски па мора Трајкоски да остани
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Е па бидејки сте толку големи стручњаци сигурно би биле и страшно добри играчи . Зошто не слезите на терен па да видиме дали е така едноставно како од трибини.da pocni da brani drugo nisto.
Od FK golmanite pojke odbrani od nego imat