Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovdeФлик ќе си бега за репрезентација, Баерн одма ќе им го соберат Нагелсман на Лајпциг. Почнаа и со тренерите како со играчите
Не врти муабети без везе. Ти беше упорен дека ќе го бркаат а не дека ќе оди за репрезнтација. Што ти беше и сеуште ти е огромна глупост тоа со бркањето.Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovde
Abe Baern zbornaa vekje so Nagelsmann ete ke receme ne go izbrkaa. Ama i ne ti go sfakam muabetot, ne bese muabetot deka ke go brkaat kolku sto bese deka od sledna godina ke ima drug trener sto normalno togas zvucese neverovatno so ogled deka 8 tituli po red osvoi. A i deka ke odi za reprezentacija a togas Löw uste nemase najaveno deka sam ke se povlece posle EP.Не врти муабети без везе. Ти беше упорен дека ќе го бркаат а не дека ќе оди за репрезнтација. Што ти беше и сеуште ти е огромна глупост тоа со бркањето.
Ти пред неколку месеци кажа дека е можно Флик да не биде тренер веќе, но поради тоа што Баерн испаднаа во Купот од Холштајн Кил.Ja koga pred meseci kazav deka ima verojatnost Flick da ne bide vgodina trener i da odi vreprezentacija ovde imase urlanje. Spomnav Tuchel kako opcija - togas bese sloboden - ama ete sega Nagelsmann e kandidat (eden megju 2-3). A Tuchel si se pokaza odlicno taka da da znaete od mene prvo razbravte ovde
Тоа беше едно а друго дека со Хасан не се согласуваат околу трансфери. Иначе Флик е одличен тренер и собра доста титули од ко го презеде тимот. Е сега покрај тоа има и други тренери, подобри и би било лудо Баерн да не искористи шанса да земе некого, пример Нагелсман, кога ќе се пружи прилика. Кај фудбалери чести наоѓаме one hit wonder па можеби и Флик е тука негде. Иначе и покрај тоа што пиша остануваат тврдите факти: Флик нема да биде повеќе тренер и ќе оди во репрезентацијата.Ти пред неколку месеци кажа дека е можно Флик да не биде тренер веќе, но поради тоа што Баерн испаднаа во Купот од Холштајн Кил.
Ти кажуваше дека Флик немал план Б, Ц итн. Го стави под знак прашалник неговото тренерско знаење.
А тоа сега што испадна дека можеби навистина нема да биде тренер на Баерн наредната сезона, не е поради тоа што се става под знак прашалник тоа дали е тој вистинскиот тренер за Баерн и дали како тренер има план Б, Ц итн. како ти тоа што го направи во јануари.
Не. Ти беше упорен дека ќе го бркаат поради неколку лоши резултати. Не знам што ти е тешко тоа да признаеш.Abe Baern zbornaa vekje so Nagelsmann ete ke receme ne go izbrkaa. Ama i ne ti go sfakam muabetot, ne bese muabetot deka ke go brkaat kolku sto bese deka od sledna godina ke ima drug trener sto normalno togas zvucese neverovatno so ogled deka 8 tituli po red osvoi. A i deka ke odi za reprezentacija a togas Löw uste nemase najaveno deka sam ke se povlece posle EP.
Нормално дека ќе изјави тоа кој Арсенал е заинтересиран
Ај тоа океј, у право си.Нормално дека ќе изјави тоа кој Арсенал е заинтересиран
Нека се заинтересираат Сити или Барса па да видиш како ќе рече среќен сум у Интер ама никад не се знае
Ako saka da igra vo najsilnataliga i so totenhem ke potpise ako treba.. ali mozda ne saka.. nekoi igraci sakaat samo da igraat u anglija, makar i vo wolves..Нормално дека ќе изјави тоа кој Арсенал е заинтересиран
Нека се заинтересираат Сити или Барса па да видиш како ќе рече среќен сум у Интер ама никад не се знае
Да ама тие играчи најчесто се многу глупи персони или во јавноста познати како Томас Парти.Ako saka da igra vo najsilnataliga i so totenhem ke potpise ako treba.. ali mozda ne saka.. nekoi igraci sakaat samo da igraat u anglija, makar i vo wolves..
Pa ne e samo toj, ima baagi jaki igraci sto mozat vo pojak klub da igraat a da ne e od PL... onoj traore zveron, zaha, pa posle ruben nevez i mutinho edno vreme bea prejaki na manager.. itnДа ама тие играчи најчесто се многу глупи персони или во јавноста познати како Томас Парти.