Сите јајца не ставај во истот кош , затоа најдобро неколку јајца во неколку кошовиImaat dobra dividenda a i se najsigurni na MSE , mislam
Буби, кккако е со денда од ТЕЛ, лани нешто купив ??? инаку на времето имав ТЕЛ и зимав денда, би требало истите податоци да ги чуваат таму, ама многу тешко во КОНТАКТ да се стапи, телефонски невозможно, а и на меил нешто килаво ми одговорија...A sto fali na TEL? Ako e za dividenda i sigurnost nema bolje.
Nema dozvoli od NBRM nema cekanje od FZO za plakanje a i bas sve da zastane telefoni i internet ke se prodava
знам, блгарите го бараа; работата е што блгарите мислат дека треба власта да даде наредба некој блгар да го купи Телеком, ама за џабалук....Криминалнава багра најавуваше продажба на државниот удел у Телеком, ама изгледа никој нема намера да инвестира неколку стотини миљони евра у најкорумпираното државиче у Европа, а особено по оваа стратосферска валуација
Kupeno pola pola , fala za sovetotСите јајца не ставај во истот кош , затоа најдобро неколку јајца во неколку кошови
Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
За овој сегашниов не важат тие скрупули, што е одличен показател за цивилизацискиот и институционалниот пад што нацијата го доживеала по осамостојувањето.знам, блгарите го бараа; работата е што блгарите мислат дека треба власта да даде наредба некој блгар да го купи Телеком, ама за џабалук....
ова е слично како кога дојде тајкунот од БГ, во сред зима со приватен авион да ја купи ОХБ ( ова беше пред СГ) а Бранко го откажа патувањето на годишнината во Аушвиц... после Гошев со чисти раце преку медиуми го подучува Бране дека кај нас Банки се купуваат преку берза а со одобрение од НБРМ....
Да не е за овој случајне ми е јасно тргувањето на МСЕ... имаше понуда сабајле на акции на вредност ххх, брокерот кажува ќе има аукција, давам налог со максимална цена +1%, сега на прегледот гледам има понуда со +3% а немало тргување... дали понудувачот може да ја повлече понудата ако веќе почнала аукција ???
ima li nekade drug forum za diskutiranje za MSE ?
И денешното тргување беше јасен индикатор дека старото раководство ја има таа + ЕДНА акција ...Gi vidovte predlozite za NO na Replek? Jas odma bi izlagal
Ако е предложено не значи дека ќе биде изгласано...Gi vidovte predlozite za NO na Replek? Jas odma bi izlagal