Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам на целата процедура, бидејќи не ми се јавуваат во конзулатот па не знам што точно треба да носам од документи, слики и сл.
Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)
ТЕМАВА (БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО) Е ПРЕДВИДЕНА ЗА ПОМОШ, СПОДЕЛУВАЊЕ ИНФОРМАЦИИ И НОВОСТИ ВО РАМКИ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ И ВАЃАЊЕ НА БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО А СО ТОА И БУГАРСКИ ПАСОШ, ЛИЧНА КАРТА, ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ИТН ИТН. ГЛАВНИ ПРАВИЛА НА ТЕМАВА ____________________________ 1. ДИСКУСИИ...forum.kajgana.com
Klikni tuka ili otvori na prva strana od forumot se e napisano i ke najdes sto ti treba. Cestitki za ukazot i pozdrav.
V.ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ДРЖАВЈАНСТВО ПРЕКУ АМБАСАДАТи благодарам.
2 sliki pasoski format 2 fotokopiji od pasos I 40 eur I trgajМислам на целата процедура, бидејќи не ми се јавуваат во конзулатот па не знам што точно треба да носам од документи, слики и сл.
Rabota vo germanija, dosta fizicka no dobro platena, obezbedeno smestaj i prevoz
Cestito bravo, od koga bese na položitelno?Ukaz 41 konecno me ima
27.07.2020 stoi vo spisokotCestito bravo, od koga bese na položitelno?
Cestitki konecno juli da go zavrsatUkaz 41 konecno me ima
Slab posrednik!Подигнато државјанство во амбасада во Скопје средина Ноември, уште не е стасано во општина Средец за да закажам за сликање. Некој во иста-слична ситуација од Октомври-Ноември? чудно ми е малку олку да се чека, се јавив ми рекоа не е стасано, исто и посредникот 2 пати прашува исто и на него му рекле.