Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Уште ова го немав видено, судијата да си исмислува свој резултат. А и тенисерките како не се бунат не ми е јасно.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ја веке сум имун на овие работи еве гледав денес Ополе - Висла ракометот прво и второ полувреме ко ке ги споредиш како да играја 2 различни екипи а ова Висла гомнава и со Металург беше сумлива ко ја гледав. Едноставно ако сакаш спорт да гледаш пушти некој деца кај шо игрет бар тие не се разболени со коцка и местење.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
1,90 za Baern.. Nekako ne mi drzi voda deka se izrazeni favoriti.. Ke bapnam dvojna na Pe Se Ze za istata kvota..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.409
Поени од реакции
38.925
1,90 za Baern.. Nekako ne mi drzi voda deka se izrazeni favoriti.. Ke bapnam dvojna na Pe Se Ze za istata kvota..
Ако го пратиш ПСЖ во лигата ова е и повеќе од супер коефициент. Без никакви идеи се во нападот ПСЖ, цела игра им се базира на индивидуален потег на Мбапе. Не би ме зачудило 3-4 да примат од Баерн.

Јас го фатив сношти Реал 1Х на 1.52 коеф, чекам уште Баерн да зема полувреме. Да не бев во игра сингл ќе му ставев 100 евра на овој коеф.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.350
Поени од реакции
2.244
Болсова 1,72
Севастова 1,25
Карењо Буста 1,40

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ако го пратиш ПСЖ во лигата ова е и повеќе од супер коефициент. Без никакви идеи се во нападот ПСЖ, цела игра им се базира на индивидуален потег на Мбапе. Не би ме зачудило 3-4 да примат од Баерн.

Јас го фатив сношти Реал 1Х на 1.52 коеф, чекам уште Баерн да зема полувреме. Да не бев во игра сингл ќе му ставев 100 евра на овој коеф.
лига и ЛШ се сасвим различити.. Овде игра улога мотивираноста..

Член од
29 март 2021
Мислења
301
Поени од реакции
864
На натпреварот Мontespaccatи - Lornano Badesse од италијанската Д лига коефициентот на X потона. На бетфер сите пари се мечирани на нерешено, а за разлика од другите натпревари од овие лиги, многу поголеми пари се мечирани на овој натпревар.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Една молба до админи, модератори. Да го тргнат банот на илз, да се врати на темата, бидејќи без пари останавме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
На натпреварот Мontespaccatи - Lornano Badesse од италијанската Д лига коефициентот на X потона. На бетфер сите пари се мечирани на нерешено, а за разлика од другите натпревари од овие лиги, многу поголеми пари се мечирани на овој натпревар.
Палермо беше добра за игра ама еве ги спијат

Kajgana Shop

На врв Bottom