Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ова го немав видено, судијата да си исмислува свој резултат. А и тенисерките како не се бунат не ми е јасно.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Ја веке сум имун на овие работи еве гледав денес Ополе - Висла ракометот прво и второ полувреме ко ке ги споредиш како да играја 2 различни екипи а ова Висла гомнава и со Металург беше сумлива ко ја гледав. Едноставно ако сакаш спорт да гледаш пушти некој деца кај шо игрет бар тие не се разболени со коцка и местење.

1,90 za Baern.. Nekako ne mi drzi voda deka se izrazeni favoriti.. Ke bapnam dvojna na Pe Se Ze za istata kvota..

1,90 za Baern.. Nekako ne mi drzi voda deka se izrazeni favoriti.. Ke bapnam dvojna na Pe Se Ze za istata kvota..

Ако го пратиш ПСЖ во лигата ова е и повеќе од супер коефициент. Без никакви идеи се во нападот ПСЖ, цела игра им се базира на индивидуален потег на Мбапе. Не би ме зачудило 3-4 да примат од Баерн.

Јас го фатив сношти Реал 1Х на 1.52 коеф, чекам уште Баерн да зема полувреме. Да не бев во игра сингл ќе му ставев 100 евра на овој коеф.

Ако го пратиш ПСЖ во лигата ова е и повеќе од супер коефициент. Без никакви идеи се во нападот ПСЖ, цела игра им се базира на индивидуален потег на Мбапе. Не би ме зачудило 3-4 да примат од Баерн.

Јас го фатив сношти Реал 1Х на 1.52 коеф, чекам уште Баерн да зема полувреме. Да не бев во игра сингл ќе му ставев 100 евра на овој коеф.
лига и ЛШ се сасвим различити.. Овде игра улога мотивираноста..

На натпреварот Мontespaccatи - Lornano Badesse од италијанската Д лига коефициентот на X потона. На бетфер сите пари се мечирани на нерешено, а за разлика од другите натпревари од овие лиги, многу поголеми пари се мечирани на овој натпревар.

Една молба до админи, модератори. Да го тргнат банот на илз, да се врати на темата, бидејќи без пари останавме.

На натпреварот Мontespaccatи - Lornano Badesse од италијанската Д лига коефициентот на X потона. На бетфер сите пари се мечирани на нерешено, а за разлика од другите натпревари од овие лиги, многу поголеми пари се мечирани на овој натпревар.
Палермо беше добра за игра ама еве ги спијат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom