- Член од
- 3 декември 2020
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 21
Сега ни дели исоперениот мозок на вардарци дека не се Бугари како нас.
Прво умре Тито па после се распадна море мелезНема поголема радос за мене кога се разпадна ова творевина на гjаволот.а пикот на радоста беше кога умре Тито.
Пред да се правиш голем бугарин и да пишуваш за Југославија и Тито иако тогаш не си бил ни роден, распрашај се колку луѓе со пасош имаше во Благоевград осумдесетите години. Дали Тито или Живков те делеа тебе од твоите „браќа“ во Македонија? Ако воопшто некој те признава за брат, оти баш и не сте добри ниту за братучеди, камо ли за браќа.Сега ни дели исоперениот мозок на вардарци дека не се Бугари како нас.
Јака муда.И Злајо се слика со принцот од Црна Гора!T I T O
Jedini gost koji je pušio u Bijeloj kući.
Jedini predsjednik kojeg je Kenedi privatno ispratio.
Jedini govornik kojem je ustala cijela Generalna skupština UN kad je ušao u dvoranu.
Jedini predsjednik kojem su posmrtno zvonila zvona svih crkava u svijetu.
Jedini predsjednik kome se na odru poklonilo 250 lidera.
Jedini neprijatelj kojem su se divili nacisički generali i maršali.
Jedini čovjek koji je Staljinu pokazao srednji prst.
TITO!
се затвори темата каде што одеа блгарските тролови, таму сакав да им пуштам за Тито, или на Захариева у инбокс ако се зае*е да ме ме прифати за пријателЈака муда.И Злајо се слика со принцот од Црна Гора!
Мењај дилер братЈугославија ти је бајо мој една антисрпска и антиправославна творевина и ништо повеќе од тоа...нека гори во пеколот за вјек и вјекова...
Ја ќе мењам дилер а ти земи учебникот по историја,канта бензин и у двор нека изгори проклетото од вовед до последната страна...у тие моменти ќе немаш загадување него прочистување на воздухот у дворот ко у црква со темјан пројдено...Мењај дилер брат
Па нормално е дека е антисрбска.Тито Србија ја поделил на две републики и две покраини.Ама многу срби никако да сватат.Југославија ти је бајо мој една антисрпска и антиправославна творевина и ништо повеќе од тоа...нека гори во пеколот за вјек и вјекова...
Никој не ги натера со сила Србите да ја прават Југославија заедно со Хрватите и Словенците.Југославија ти је бајо мој една антисрпска и антиправославна творевина и ништо повеќе од тоа...нека гори во пеколот за вјек и вјекова...
Која економија бе ја имаше Југославија?Од 70та наваму не можеше ратите за кредит од меѓународниот долг да се исплаќаат.Никој не ги натера со сила Србите да ја прават Југославија заедно со Хрватите и Словенците.
Но, СФРЈ е нешто сосема друго, СФРЈ беше ЕУ, пред ЕУ и беше пример како треба да се решаваат проблемите меѓу закрвени народи.
Воедно беше и Кина пред Кина, во начинот на функционирање на економијата.