Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да си ја зачуваш картата и таа ти служи како дозвола (пропусница) за да отидеш до дома или хотелКаков е протоколот за патници кои ќе слетаат на аеродром во Скопје за време на полициски час?
jas pravam ako ti treba pisi vo inbox sto ti treba da ti kazam cena ☺Да не знае некој каде има ефтино принтање на маици со сопствен дизајн?
600-800 месечно на една година или две?Добар ден.,
Не знам дали е прашањето за овде на оваа тема.
Се работи за следното: еден пријател во средовечни години досега не користел од појаките мобилни телефони со интернет и опции за музика, интернет и слично, и пријателот сака да земе на претплата телефон и сака пристојна претплта во граници од 600- 800 денари месечно.
Бил човекот да прашува во А1 Вип и Т=Мобиле но некако по негов разговор од вработените не добил убаво објаснување.
Знае ли некој за тие пари за месечна претплата кој е најсоодветен избор на телефон? Не сум прашувал во салоните на тие претпријатија, а на интернет страниците не знам дали е тоа точно што го пишува.
Да не знае некој нешто за да знам што да советувам пријателот во средовечени години.
600-800 месечно на една година или две?
Најдобра опција е Redmi 9 entry level телефоните од Xiaomi.
Еве a1 нудат ваква претплата за овој телефон
Прегледај го приврзокот 290483
и ова ваљда ќе му дојде по 1000 месечно за да ги отплати тие 5499 од телефонот, на 2 години.
Не те разбирам баш колку сака максимум да плати средовечниот човек но мора да му кажеш дека најевтинтие претплати сами по себе се 600-800 денари, така да ако сака entry level телефон со претплатата ќе треба да дае уште некој денар месечно.
Солиден за што? За социјални мрежи и музика од Јутјуб или за нешто сериозно/професионално? Јас немам купено поскап смартфон од 3500 во готово и сите биле „солидни“.На 2 години пријателот спомна дека е заинтересиран за некој телефон. И дека така бара за таква некоја си претплата од 600- 800 денари на 2 години, барал телефон кој е најквалитетен за помалку од илјадарка претплата - е вака конкретно тој рече во разговор.
Појма немам за детали што конкретно во моментов нудат операторите од понуда за телефони и претплати, и затоа и напишав на неколку места на форумов.
И јас така сметав дека без минимум 1 000 - 1300 денари месечна претплата нема земање солиден телефон но нормално ништо од тоа не спомнав на човекот да не го навредам.
Солиден за што? За социјални мрежи и музика од Јутјуб или за нешто сериозно/професионално? Јас немам купено поскап смартфон од 3500 во готово и сите биле „солидни“.
Моментално имам ZTE Blade A612, три илјадарки од Сетек.Веројатно тоа му е за почеток доволно да слуша музика од јутјуб и за социјални интернет страници.
Кој смартфон имаш за тие пари купено? Кој модел? И каде го имаш купувано?: