prilikom odabira m3u fila u vrhu da li se koristite sa nekim odredenim filom koji ste sami sastavili ili moze lista dobijena od jednog servera.moze i ovako brzo i jednostavno
Прегледај го приврзокот 290328
dobiju se svi rasponi od tog servera elta kabel itd ,mjenanjem porta izbaci i flusonice.couwboy itd
Прегледај го приврзокот 290330
Znam da radi, pitanje je postavljeno poenta postavljanja jednog linkaradi to druže, proturi kroz VLC, jedan dobar flussonic
Daleko je to do hdU MaxSat startovale Arenesport HD 7,8,9,10 .Najavljen i Arena NBA HD ali start nepoznat.
Još je dalje od 4K ili UHD ,slab protok nizak bitrate.Kad pogledam poljske ,rumunske sportske i druge HD kanale,ogromna razlika.Daleko je to do hd
Автоматски споено мислење:
hahahah @zokiniko Jesu te obasuli porukama - 554, trebat će ti 48 sati da odgovoriš na sve...moze i ovako brzo i jednostavno
Прегледај го приврзокот 290328
dobiju se svi rasponi od tog servera elta kabel itd ,mjenanjem porta izbaci i flusonice.couwboy itd
Прегледај го приврзокот 290330
niti je ip, niti je panel, niti server, većMozda malo bude jasnije da svak moze napraviti sebi pa i drugima to sto neki nazivaju ip, neki panel, a poneki server.
hvala ti drugarSa twitcha moze , i da traje 24 sata ako nema prekida. CRL+Shift+I i desno u network upises m3u8 pa ispod kopiraj link. trenutno ti je ovaj:
Preporuka: Ako hoces stalni link koristi Trovo umjesto Twitcha
Ovako i onako se opet svi volimo i druzimo ako ne ovdje onda tamo negdje......Stvar je u tome da su ovi sa SF zaštićeni ka bijeli međed, 3 puta mi kajganaši brišu poruke jer sam spomenuo ove sa sf, i to nikoga nijesam vrijeđao ,samo iznio svoj stav
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
A je,sta si se polenio lepo i izvadi.portal.resen.tv
tamo su vam mac adrese na taj ip rang
ne saljem nikome jer sam na dvoje ili 3 poslao
srecan ostern svima koi misle da slavu
i zec nemoze da nosi jaja jedino ako se sa jaja nije rodio
i puno pozdrav od mene do svi iz Austrije