Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
На топлово сега ти се појави првпат, да не ја работиш на најниска фан брзин?
На ауто е, а пона да се појавува пред извесен период од пред 2-3 недели ама тогаш поретко, а сега мн често т.е веќе не ни работи аамо ова го покажува. Работи откако ќе ја исклучиме и вклучиме и после кратко време пак истово се појавува.
Автоматски споено мислење:

На топлово сега ти се појави првпат, да не ја работиш на најниска фан брзин?
На ауто е, а пона да се појавува пред извесен период од пред 2-3 недели ама тогаш поретко, а сега мн често т.е веќе не ни работи аамо ова го покажува. Работи откако ќе ја исклучиме и вклучиме и после кратко време пак истово се појавува.

Неам долго време бидено во темава. Шо прајте? Шо се дешават? Нешто шо требит да знам?

Неам долго време бидено во темава. Шо прајте? Шо се дешават? Нешто шо требит да знам?
Sv B стана покултурен малку, Стрелчо стави лајк на митсебуше, тешиба почна да пројавува незадоволни корисници и тоа ..... на кратко најважните работи

Ова е заштита од преоптоварување.
Претпоставувам дека има сериозен проблем ако се појавува кратко по вклучувањето.

Автоматски споено мислење:

[/QUOTE

Eve sto pisuva na internet

8 E8 Malfunction of indoor fan motor Indoor fan motor If the indoor unit does not receive signal from indoor fan motor for 30s successively when the fan motor is operating, indoor fan motor malfunction will be reported. In this case, the unit can automatically resume operation after stopping.
https://www.greeonline.com › ...

Eve i prevod znaci uma problem so vnatresniot ventilator

8 E8 Дефект на моторот на внатрешниот вентилатор Мотор на внатрешниот вентилатор Ако внатрешната единица не добива сигнал од моторот на внатрешниот вентилатор 30-тите последователно кога работи моторот на вентилаторот, ќе се пријави дефект на моторот на вентилаторот во затворен простор.Во овој случај, единицата може автоматски да продолжи со работа по запирање.

Eve i vjdeo od pdf dokumentot kade e opisuva greskata.

Здраво, дали некој знае што значи ова што го покажува на климава? Климата е gree lomo LCLHПрегледај го приврзокот 290303

Грешката E8 значи дека заштитата од прегревање на компресорот се активирала. Ова може да се случи поради две работи:
1. Некаде во системот има губиток на фреон.
2. Нема доволна количина на фреон во системот.
Јас би те советувал да се консултираш со овластениот сервис на Gree.

Грешката E8 значи дека заштитата од прегревање на компресорот се активирала. Ова може да се случи поради две работи:
1. Некаде во системот има губиток на фреон.
2. Нема доволна количина на фреон во системот.
Јас би те советувал да се консултираш со овластениот сервис на Gree.
Колку си сигурен со ова?

40% затоа го советував да се консултира со овластениот сервис на Gree. Тие знаат најдобро.
До филтрите е или прљава турбина ако претерал со нечистење на филтрите и во тој случај прави поголем поврат него ли потис и се уклучува заштита Е8.Не е до фреон.Системот има 2 типа на заштита од недостаток на фреон.И во двата случаја се појавува одреден ерор код на дисплејот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom