Овој коментар го надмина и Неџат во гзолижење...Прегледај го приврзокот 289998
Види ги чипираниве, сака да го одбрани Венко, ама да не го исплука Стево. Резултатот? Секоја чест за сите
![]()
Стево знае дека му се спрема ножот за наредни претседателски избори, и тоа токму од Муртино, па сеа нема што да изгуби и ќе збори против неговите.Денеска жустро помеѓу Слатинска и Муртинска линија во СДСМ
![]()
Пендаровски го продолжува препукувањето: Чудно е што Филипче не кажува дека првите контакти за вакцините беа преку мојот кабинет
Препукувањето меѓу претседателот на државата Стево Пендаровски и министерот за здравство Венко Филипче околу неуспехот да се обезбедат вакцини за масовна имунизација во Македонија продолжи и вечерта, а Пендаровски, кој претходно ја нарече масовната вакцинација на македонските граѓани во Србија...a1on.mk
Јас имам суштинско прашање во врска со втората точка. Дали непризнавањето на новото име и новиот устав на оваа држава и пљукање, колнење и пцуење по истите ќе се смета за анти-државна пропаганда ?Правилата ќе бидат дополнати.
* без историски дебати / дозволен бан за оф-топик, истории во подфорумот Историја
* без анти државна пропаганда / дозволен бан за провокации
/мод
Ha ha haНаучна фантастика беше фикусот ваква изјава јавно да дај против Грујо.
Не ме интересира која му била целта на Стево и дали е за политички поени или не знам ти шо, битно им го спеа пред цела јавност.
Секако дека да. Отселете се веќе еднаш ако не ви се допаѓа и одете во Будимпешта.Дали непризнавањето на новото име и новиот устав на оваа држава и пљукање, колнење и пцуење по истите ќе се смета за анти-државна пропаганда ?
Нема зашто фикусот да дава вакви изјави против Грујо кога се си беше супер тогаш. Сите се согласуваме дека да беше Грујо сега веќе ќе имавме набавено вакцини и голем дел од населението ќе беше вакцинирано. Ќе имаше организација подобра и од таа у Србија и ќе бевме една од водечките земји у Европа во вакцинирани граѓани.Научна фантастика беше фикусот ваква изјава јавно да дај против Грујо.
Не ме интересира која му била целта на Стево и дали е за политички поени или не знам ти шо, битно им го спеа пред цела јавност.