dobro jutro molio bi tu listu sto velis nek se javi ko zeli pa eto ja se javi fala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Real Url: 31.220.40.123:80 Status: Active Created: 11.09.2017 02:38:23 Expires: Null Active Connections: 2862 Maximum Connections: 6000 Formats: "m3u8","ts","rtmp"
To nema veze sa brojem televizora, jer streaming kao multimedijalni sadržaj mora da kasni jer je takva tehnologija, u startu kasni a posle je stabilan !Mene bas zanima na koliko televizora u isto vreme gledate tu utakmicu ili sta vec,pa vam toliko smeta to kasnjenje?!Jer ako se gleda na jednom tv-u,sto bi bilo normalno valjda, odakle znate da ista kasni?Ima jos uvek dosta ljudi koji bi bili zadovoljni da gledaju i te famozne programe sto kasne,ali iz nekog razloga nisu u mogucnosti,a vi(medju kojima sam i ja) imate i resivere i liste i opet ne valja?!Cudan smo mi neki narod,zato tako i prolazimo.Pozdrav za sve,posebno za Burmana i nadam se da ce mu se SBB srediti da ne kasni slika![]()
imas na you tybe sveTreba mi Album DraganaLukića Luky-a -Ararita u bilo kom audio formatu, da je free down I DA LINKOVI RADE
Znači.:
Luky-Ararita (ostalo ne triba)
Hvala za one koji pomognu![]()
https://file.io/g0hn3cDsQhTXTreba mi Album DraganaLukića Luky-a -Ararita u bilo kom audio formatu, da je free down I DA LINKOVI RADE
Znači.:
Luky-Ararita (ostalo ne triba)
Hvala za one koji pomognu![]()
@zokiniko uvijek vreba iz pozadine i uskoči kada kome treba pomoć...#RESPECT#imas na you tybe sve
kopiras link ubacis ovdje i konvertujes imas mp3 u jednoj minuti
YTMP3 - YouTube to MP3 Converter
Easily convert YouTube videos to MP3 or MP4 files and download them for free. There is no registration or software needed.ytmp3.ccАвтоматски споено мислење:
https://file.io/g0hn3cDsQhTX
Prijatelju nikog to ne smeta eto samo tog Gurmana,Burmana ,postao paranoičan zbog toga.Dali zbog godina ,virusa,maski ,koče mu ga znat.Inace nisam primetio do sada da je neko toliko paranoičan zbog kašnjenja strima.Eto imam strimove koi kasne 2-3 sekunde na odnosu satelita ali to je nezamarljivo,ustvari ne treba se sa tim zamarati.Mene bas zanima na koliko televizora u isto vreme gledate tu utakmicu ili sta vec,pa vam toliko smeta to kasnjenje?!Jer ako se gleda na jednom tv-u,sto bi bilo normalno valjda, odakle znate da ista kasni?Ima jos uvek dosta ljudi koji bi bili zadovoljni da gledaju i te famozne programe sto kasne,ali iz nekog razloga nisu u mogucnosti,a vi(medju kojima sam i ja) imate i resivere i liste i opet ne valja?!Cudan smo mi neki narod,zato tako i prolazimo.Pozdrav za sve,posebno za Burmana i nadam se da ce mu se SBB srediti da ne kasni slika![]()
Nova adresaмислам дека не работи на оваа адреса...за нова незнам
http://portal.resen.tv/stalker_portal/c/
Paznja paznja Mumija se je aktivirala
Paznja paznja Mumija se je aktivirala
Prica se po Egiptu da na Keopsovoj piramidi ljudi primjecuju neko zracenje, bljestave talase svjetlosti a boga mi ima glasina da se i u Visokom slicne stvari desavaju.
Semir Osmanagic na aparatima
bravoPa svesteno lice tesko da je nekom nesto dalo,poklonilo ,naucilo samo uzimat ,trazit.
Ti mu dodjes kao svesteno lice![]()
hehehheeeee, ja paranoican - pa, tebi je pozlilo covece, izjesce te ljubomoraPrijatelju nikog to ne smeta eto samo tog Gurmana,Burmana ,postao paranoičan zbog toga.Dali zbog godina ,virusa,maski ,koče mu ga znat.Inace nisam primetio do sada da je neko toliko paranoičan zbog kašnjenja strima.Eto imam strimove koi kasne 2-3 sekunde na odnosu satelita ali to je nezamarljivo,ustvari ne treba se sa tim zamarati.
kenush@Ako nema ko da gleda NBA kosarku nek se javi, tu sam jos 5 min.
Koji su to dusmani ti me zanimajui, jos jednom da napomenem, korisnik sam SBB kablovske TV, ( u kuci imam 4 TV-a) imam polarotor i sa dobrim c linijama gledam skoro sve satelitske kanale, u svojoj sobi imam 2 compa sa velilim monitorima i gledam IPTV koji ne kasni,![]()
tako da crknite dusmani
![]()