Ролеркостер постов.Абе шо ги читаш ќе јади по муцки чупич исто и дибиров и толку од нив, бекој немаат ако се разбрани некој всурат мавање и толку од нив плус аљушот е наш [emoji16] гледана ми е мене ќе ги тепаме начевски ако не заебат нешто ама сега не е село без кучиња како порано има да кршат маси во рфм кај муакетов шшо значи и по некоја случајност да извадат нерешено дома многу ќе ги победиме само да се здрави и живи да нема повреди корона да не киксниме со пролет охрид некој поради повреди и се надевам жељко нема многу да ги ротира барем дури напрајме разлика после е лесно
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Двократниот европски шампион кој сосема солидно игра во ЛШ годинава, по некоја случајност ќе ви извадел нерешено, ама затоа не си сигурен дека ќе земете бодови со Пролет и Охрид.
Мајко мила, намочај им се на сите години на кои пратиш спорт.
Прво и основно, една утакмица посериозна немате годинава за толку да правиме споредби на тимовите. Во првиот посериозен меч, ве убија Магдебург сред ледената дворана. Не знам со кои играчи си толку сигурен дека ќе не растурите?
Просек до просек. Не дека ние сме којзнае колку јаки, ама имаме по некој искусен играч кој знае како се освојуваат титули. На турнирот во Струга ли го темелиш оптимизмот? Апсолутно не сте појаки, двете екипи имаат играчи кои немаат константност, голманите може топка да не фатат, може и 100 одбрани да имаат. Јас од вашите бекови (освен Мандалиниќ) ниту еден не познавам, до толку не ми значат тие играчи. Како ги претставуваш мислиш Хансен, Карабатиќ и Наѓ ви се бековска линија. Освен можентот на мотивација кој кај вас е далеку поголем, апсолутно во ништо не сте подобри за да тресеш глупости дека рфм ќе ни помагало во борбата со вас. Во рден пост најде и оправдување за пораз, па се пофали колку сте појаки и на крај се исплаши од Тинекс маркетите.