Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо ги читаш ќе јади по муцки чупич исто и дибиров и толку од нив, бекој немаат ако се разбрани некој всурат мавање и толку од нив плус аљушот е наш [emoji16] гледана ми е мене ќе ги тепаме начевски ако не заебат нешто ама сега не е село без кучиња како порано има да кршат маси во рфм кај муакетов шшо значи и по некоја случајност да извадат нерешено дома многу ќе ги победиме само да се здрави и живи да нема повреди корона да не киксниме со пролет охрид некој поради повреди и се надевам жељко нема многу да ги ротира барем дури напрајме разлика после е лесно

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ролеркостер постов.
Двократниот европски шампион кој сосема солидно игра во ЛШ годинава, по некоја случајност ќе ви извадел нерешено, ама затоа не си сигурен дека ќе земете бодови со Пролет и Охрид.
Мајко мила, намочај им се на сите години на кои пратиш спорт.
Прво и основно, една утакмица посериозна немате годинава за толку да правиме споредби на тимовите. Во првиот посериозен меч, ве убија Магдебург сред ледената дворана. Не знам со кои играчи си толку сигурен дека ќе не растурите?
Просек до просек. Не дека ние сме којзнае колку јаки, ама имаме по некој искусен играч кој знае како се освојуваат титули. На турнирот во Струга ли го темелиш оптимизмот? Апсолутно не сте појаки, двете екипи имаат играчи кои немаат константност, голманите може топка да не фатат, може и 100 одбрани да имаат. Јас од вашите бекови (освен Мандалиниќ) ниту еден не познавам, до толку не ми значат тие играчи. Како ги претставуваш мислиш Хансен, Карабатиќ и Наѓ ви се бековска линија. Освен можентот на мотивација кој кај вас е далеку поголем, апсолутно во ништо не сте подобри за да тресеш глупости дека рфм ќе ни помагало во борбата со вас. Во рден пост најде и оправдување за пораз, па се пофали колку сте појаки и на крај се исплаши од Тинекс маркетите.

И двата фан клубој ги читам и многу глупости имат за читање.
Многу е тешко нешо да се кажит во моментов зато шо ниту играа мегусебе сезонава, ниту сезонава е како шо требит со овој Ковид. Овде се прајт некој филмој и споредби на играчи шо немет блага веза со реалноста освен тоа се заборават дека мотивацијата е многу клучна во овој спорт и тимска игра, индивидуалци и индивидуално не треба да се гледа.
Кај шо едните се најдобри другите се шкрипец на пример Вардар е подобар на крила,пивот и голман Пелистер на бековска позиција и клучно тренерот тука му е шансата на Пелистер тактички да пробат нешто и да успеат. Пелистер да ги имаа Кушан,Хендави и Вегар друга песна ке се пееше немаше да е сеедно за Вардар кој во овој момент имат блага предност само шо не до толку колку шо се уфилмани значи изгубија од ебан Елверум дома.
Кључот според мене е во Бабич ако успејт да уклопит утре и сложит како требит некој работи ке имат проблем Вардар е сеа Вардар имаат и светска класа играчи сеуште не смее да се заборајт тој кључ кај нив Пелистер само имаат квалитетна ротација,Вардар на мотивација освој со 4 бека и ЛШ пред 2 години нив проблем им е тикварон Аљуш ако изгубат титула ке изгубат ради овој незнајко. Да ги додам тука и судиите и делегатот кој што ке имаат и можат да одиграат многу голема улога овде. После утрешниот двобој ке се некој работи појасни кој за кај е во моментов вака на слепо во ваква сезона е тешко да се кажит кој е фаворитот

Ролеркостер постов.
Двократниот европски шампион кој сосема солидно игра во ЛШ годинава, по некоја случајност ќе ви извадел нерешено, ама затоа не си сигурен дека ќе земете бодови со Пролет и Охрид.
Прво и основно, една утакмица посериозна немате годинава за толку да правиме споредби на тимовите. Во првиот посериозен меч, ве убија Магдебург сред ледената дворана. Не знам со кои играчи си толку сигурен дека ќе не растурите?
Просек до просек. Не дека ние сме којзнае колку јаки, ама имаме по некој искусен играч кој знае како се освојуваат титули. На турнирот во Струга ли го темелиш оптимизмот? Апсолутно не сте појаки, двете екипи имаат играчи кои немаат константност, голманите може топка да не фатат, може и 100 одбрани да имаат. Јас од вашите бекови (освен Мандалиниќ) ниту еден не познавам, до толку не ми значат тие играчи. Како ги претставуваш мислиш Хансен, Карабатиќ и Наѓ ви се бековска линија. Освен можентот на мотивација кој кај вас е далеку поголем, апсолутно во ништо не сте подобри за да тресеш глупости дека рфм ќе ни помагало во борбата со вас. Во рден пост најде и оправдување за пораз, па се пофали колку сте појаки и на крај се исплаши од Тинекс маркетите.
oti prosek do prosek be ? peric dojde od bundes liga kusan dojde od asobal mandalinic isto bundes mozi ne gi pratis zato ti se anonimusi i mene cindric mi bese anonimus iskreno golem hendikep e hendavi so nema da brani i e za klasa pojak od vasite golamni inace drugoto se e tuka negde izednaceno ke bidi mnogu barem taka jas mislam a za tinex nikoj ne se plasi samo mozi da se sluci korona da fatat skraja da e primer 4-5 igraci i eve ti kiks to e to ke se vidime sabota kaj 7 :)

oti prosek do prosek be ? peric dojde od bundes liga kusan dojde od asobal mandalinic isto bundes mozi ne gi pratis zato ti se anonimusi i mene cindric mi bese anonimus iskreno golem hendikep e hendavi so nema da brani i e za klasa pojak od vasite golamni inace drugoto se e tuka negde izednaceno ke bidi mnogu barem taka jas mislam a za tinex nikoj ne se plasi samo mozi da se sluci korona da fatat skraja da e primer 4-5 igraci i eve ti kiks to e to ke se vidime sabota kaj 7 :)
Па добро, за македонска лига се добри, ама на европско рамниште сите бекови со кои располагаат двете екипи се просек. Не се стандардни репрезентативци во силни репрезентации. Гаџа и Јотиќ се млади и надежни, ама сезонава не покажаа дека се светсли материјал. Другата боранија кај нас не вреди ни да се коментира со моменталната форма, иако Дисингер е од златните генерации со придонес во финалињата, а Шеваљот исто има репрезентативно искуство. Кај вас бековската линија е подобра или покомплетна, затоа што немаме класичен десен бек, ама не до толку за да некој да тврди дека една од екипите ќе ја растури другата. Глупави се муабетите дека ако ние сме земеле бодови, ќе било по заслуга на судии. Реално, на хартија Вардар е фаворит без играчите кои ви недостасуваат, па веројатно и со нив. Сепак, се 'може да се случи, нема изразит фаворит. Типувам дека или ќе гледаме тесен меч со 1-2 разлика или една од екипите ќе крахира и ќе заврши со убедлива победа (7-10 разлика). Нема константност кај играчите, а голманите се посебна приказна.

Ролеркостер постов.

Абе јас будала ама ти уште по будала шо ме читаш и реплицираш,[emoji16]нормално е дерби фаќа еуфорија се крева адреналинот се ќе се пиши до утре а факт е дека ќе биди тешка утакмица нијанси ќе решаваат пишаа претходно и мислам на сите му е јасно дека ние на бекој сме по јаки вие на крила пикерите ни се 50-50 и се ќе зависи од голманите и кој ќе има ден и одбраната оти тоа е 90% во ракометот добар голман и одбрана и ќе видиме дали кај вас чупич ќе биди доволен или кај нас перич како и да биди добро е шо се враќа ривалството и се надевам ќе трае некоја сезона да биди интересно и на трибина а не само како сега на форумот [emoji6]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Па добро, за македонска лига се добри, ама на европско рамниште сите бекови со кои располагаат двете екипи се просек. Не се стандардни репрезентативци во силни репрезентации. Гаџа и Јотиќ се млади и надежни, ама сезонава не покажаа дека се светсли материјал. Другата боранија кај нас не вреди ни да се коментира со моменталната форма, иако Дисингер е од златните генерации со придонес во финалињата, а Шеваљот исто има репрезентативно искуство. Кај вас бековската линија е подобра или покомплетна, затоа што немаме класичен десен бек, ама не до толку за да некој да тврди дека една од екипите ќе ја растури другата. Глупави се муабетите дека ако ние сме земеле бодови, ќе било по заслуга на судии. Реално, на хартија Вардар е фаворит без играчите кои ви недостасуваат, па веројатно и со нив. Сепак, се 'може да се случи, нема изразит фаворит. Типувам дека или ќе гледаме тесен меч со 1-2 разлика или една од екипите ќе крахира и ќе заврши со убедлива победа (7-10 разлика). Нема константност кај играчите, а голманите се посебна приказна.
Gadza i Jotic bile mladi i nadezni :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Gadza i Jotic bile mladi i nadezni :facepalm: :facepalm: :facepalm:
До 30ка си млад, не не вреѓај по годините :D
За ракомет, млад си додека не поминеш 35ка :D
Надежни се, уште има простор за напредок, особено кај Јотиќ.

Видовте денес како се праи најава за дерби без пумпање и без најава на социјални мрежи. А утре после дуел немој да викате има и реванш. Поздрав!

Видовте денес како се праи најава за дерби без пумпање и без најава на социјални мрежи. А утре после дуел немој да викате има и реванш. Поздрав!

Друже дали си сериозен???? :D:D:D:D
Имавте ЈАВНА најава, шо не е случај и кај нас. Ние се собравме од на кафе и му напрајвме изненадување на играчите.
Растете деца - учете од нас :sekcza:

Немам замерка за текстот, само да бидиме начисто, ова не е порака од Чкембари. Сите наши официјални ставови и пораки можи да се најдат само и само на официјалната страна на ФБ и на ИГ.

Шо... каде... кој? Пак бе си игравте криенка бе нежен уште не ве боли газот од толку скокање.
Па да не ги измислеа социјалните мрежи вие во темница ќе се криевте бе. Ве нема на мапата никаде. На утакмица ве нема али зато сте на интернет. Патетични сте буљаши, ајде таму пумпајте си се меѓу себе како шо најдобро знаете.

Ti izgleda od komiti mislesevo si so ne te viknaja...20 objavi napisaja za treningot vooci natprevarot so "nebiten" protivnik..AS MAKARENKO

Ti izgleda od komiti mislesevo si so ne te viknaja...20 objavi napisaja za treningot vooci natprevarot so "nebiten" protivnik..AS MAKARENKO
Абе увек наоѓате некој изговори. Ве боли вистината и овој пат. Не навлагам во дискусии, се слушаме утре по натпревар. Само да ви најавам немој да викате судиите се од Скопје, затоа им пуштаат :))))

Ве боли вистината и овој пат.
Малио се освен титула да освоите е пропаст за вас, па нели сте непобедливи и имате нешто големо во пизадина (освен то шо се гибате и уживате во тоа), абе комплекси си набивте сите за утакмицата се посравте и сте се собрале да покажувате некоја моќ. Абе ве нема и ќе ве нема никаде, утре наместо тој username шо го имаш ќе се крстиш во типови ко Караиванов. Удри си бе некоја шлаканица разбуди се мајкуму стара свести се шо пишуваш, не болела вистината за шо дека утре нема да ве има пак и ќе чекате да изигравате спонзоруша кога некој ќе дојде пак. Абе утре пролет да сјача или цементарница да се врати за нив ќе навиваш бе камелеон. Чоек си или буљаш нежен? Ако го примаш прими го машки без солзи, ако имаш запек кажи ќе ти дам некој денар да си купиш вазелинче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom