- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.208
- Поени од реакции
- 986
kolku za info, od skopje odat direk germanija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tie neka mu ja dupnat glata vo Sabota ke gi precekame posle na 1vi vo Cetvrtok [emoji16]kolku za info, od skopje odat direk germanija
Ќути хаахах сега читнав малку кај ватерполистите на фанот , уште од сега се губатTie neka mu ja dupnat glata vo Sabota ke gi precekame posle na 1vi vo Cetvrtok [emoji16]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Абе шо ги читаш ќе јади по муцки чупич исто и дибиров и толку од нив, бекој немаат ако се разбрани некој всурат мавање и толку од нив плус аљушот е наш [emoji16] гледана ми е мене ќе ги тепаме начевски ако не заебат нешто ама сега не е село без кучиња како порано има да кршат маси во рфм кај муакетов шшо значи и по некоја случајност да извадат нерешено дома многу ќе ги победиме само да се здрави и живи да нема повреди корона да не киксниме со пролет охрид некој поради повреди и се надевам жељко нема многу да ги ротира барем дури напрајме разлика после е лесноЌути хаахах сега читнав малку кај ватерполистите на фанот , уште од сега се губат![]()
Нема да игра дефинитивно, триста напори се напраја џабе, до недела му е карантинот.gledam na videoto hendawy go ima, a dali znaj nekoj dali e pojden sk?????
Ролеркостер постов.Абе шо ги читаш ќе јади по муцки чупич исто и дибиров и толку од нив, бекој немаат ако се разбрани некој всурат мавање и толку од нив плус аљушот е наш [emoji16] гледана ми е мене ќе ги тепаме начевски ако не заебат нешто ама сега не е село без кучиња како порано има да кршат маси во рфм кај муакетов шшо значи и по некоја случајност да извадат нерешено дома многу ќе ги победиме само да се здрави и живи да нема повреди корона да не киксниме со пролет охрид некој поради повреди и се надевам жељко нема многу да ги ротира барем дури напрајме разлика после е лесно
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
oti prosek do prosek be ? peric dojde od bundes liga kusan dojde od asobal mandalinic isto bundes mozi ne gi pratis zato ti se anonimusi i mene cindric mi bese anonimus iskreno golem hendikep e hendavi so nema da brani i e za klasa pojak od vasite golamni inace drugoto se e tuka negde izednaceno ke bidi mnogu barem taka jas mislam a za tinex nikoj ne se plasi samo mozi da se sluci korona da fatat skraja da e primer 4-5 igraci i eve ti kiks to e to ke se vidime sabota kaj 7Ролеркостер постов.
Двократниот европски шампион кој сосема солидно игра во ЛШ годинава, по некоја случајност ќе ви извадел нерешено, ама затоа не си сигурен дека ќе земете бодови со Пролет и Охрид.
Мајко мила, намочај им се на сите години на кои пратиш спорт.
Прво и основно, една утакмица посериозна немате годинава за толку да правиме споредби на тимовите. Во првиот посериозен меч, ве убија Магдебург сред ледената дворана. Не знам со кои играчи си толку сигурен дека ќе не растурите?
Просек до просек. Не дека ние сме којзнае колку јаки, ама имаме по некој искусен играч кој знае како се освојуваат титули. На турнирот во Струга ли го темелиш оптимизмот? Апсолутно не сте појаки, двете екипи имаат играчи кои немаат константност, голманите може топка да не фатат, може и 100 одбрани да имаат. Јас од вашите бекови (освен Мандалиниќ) ниту еден не познавам, до толку не ми значат тие играчи. Како ги претставуваш мислиш Хансен, Карабатиќ и Наѓ ви се бековска линија. Освен можентот на мотивација кој кај вас е далеку поголем, апсолутно во ништо не сте подобри за да тресеш глупости дека рфм ќе ни помагало во борбата со вас. Во рден пост најде и оправдување за пораз, па се пофали колку сте појаки и на крај се исплаши од Тинекс маркетите.

Па добро, за македонска лига се добри, ама на европско рамниште сите бекови со кои располагаат двете екипи се просек. Не се стандардни репрезентативци во силни репрезентации. Гаџа и Јотиќ се млади и надежни, ама сезонава не покажаа дека се светсли материјал. Другата боранија кај нас не вреди ни да се коментира со моменталната форма, иако Дисингер е од златните генерации со придонес во финалињата, а Шеваљот исто има репрезентативно искуство. Кај вас бековската линија е подобра или покомплетна, затоа што немаме класичен десен бек, ама не до толку за да некој да тврди дека една од екипите ќе ја растури другата. Глупави се муабетите дека ако ние сме земеле бодови, ќе било по заслуга на судии. Реално, на хартија Вардар е фаворит без играчите кои ви недостасуваат, па веројатно и со нив. Сепак, се 'може да се случи, нема изразит фаворит. Типувам дека или ќе гледаме тесен меч со 1-2 разлика или една од екипите ќе крахира и ќе заврши со убедлива победа (7-10 разлика). Нема константност кај играчите, а голманите се посебна приказна.oti prosek do prosek be ? peric dojde od bundes liga kusan dojde od asobal mandalinic isto bundes mozi ne gi pratis zato ti se anonimusi i mene cindric mi bese anonimus iskreno golem hendikep e hendavi so nema da brani i e za klasa pojak od vasite golamni inace drugoto se e tuka negde izednaceno ke bidi mnogu barem taka jas mislam a za tinex nikoj ne se plasi samo mozi da se sluci korona da fatat skraja da e primer 4-5 igraci i eve ti kiks to e to ke se vidime sabota kaj 7![]()
Ролеркостер постов.
Двократниот европски шампион кој сосема солидно игра во ЛШ годинава, по некоја случајност ќе ви извадел нерешено, ама затоа не си сигурен дека ќе земете бодови со Пролет и Охрид.
Мајко мила, намочај им се на сите години на кои пратиш спорт.
Прво и основно, една утакмица посериозна немате годинава за толку да правиме споредби на тимовите. Во првиот посериозен меч, ве убија Магдебург сред ледената дворана. Не знам со кои играчи си толку сигурен дека ќе не растурите?
Просек до просек. Не дека ние сме којзнае колку јаки, ама имаме по некој искусен играч кој знае како се освојуваат титули. На турнирот во Струга ли го темелиш оптимизмот? Апсолутно не сте појаки, двете екипи имаат играчи кои немаат константност, голманите може топка да не фатат, може и 100 одбрани да имаат. Јас од вашите бекови (освен Мандалиниќ) ниту еден не познавам, до толку не ми значат тие играчи. Како ги претставуваш мислиш Хансен, Карабатиќ и Наѓ ви се бековска линија. Освен можентот на мотивација кој кај вас е далеку поголем, апсолутно во ништо не сте подобри за да тресеш глупости дека рфм ќе ни помагало во борбата со вас. Во рден пост најде и оправдување за пораз, па се пофали колку сте појаки и на крај се исплаши од Тинекс маркетите.
Gadza i Jotic bile mladi i nadezniПа добро, за македонска лига се добри, ама на европско рамниште сите бекови со кои располагаат двете екипи се просек. Не се стандардни репрезентативци во силни репрезентации. Гаџа и Јотиќ се млади и надежни, ама сезонава не покажаа дека се светсли материјал. Другата боранија кај нас не вреди ни да се коментира со моменталната форма, иако Дисингер е од златните генерации со придонес во финалињата, а Шеваљот исто има репрезентативно искуство. Кај вас бековската линија е подобра или покомплетна, затоа што немаме класичен десен бек, ама не до толку за да некој да тврди дека една од екипите ќе ја растури другата. Глупави се муабетите дека ако ние сме земеле бодови, ќе било по заслуга на судии. Реално, на хартија Вардар е фаворит без играчите кои ви недостасуваат, па веројатно и со нив. Сепак, се 'може да се случи, нема изразит фаворит. Типувам дека или ќе гледаме тесен меч со 1-2 разлика или една од екипите ќе крахира и ќе заврши со убедлива победа (7-10 разлика). Нема константност кај играчите, а голманите се посебна приказна.