Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.409
- Поени од реакции
- 7.865
Со ова само ја потврдуваш тезата дека во суштина се работи за две различни страни на една иста монета, некој ќе каже исти фалус-различно пакување, NмаРа3лика итн, фактички имаме партиска војска и нормални граѓани, воопшто не ти оди во прилог овој вивиден пост... навистина не е убаво, а човекот уште живее иако ова било 2016, а сега е 2021 год нели? тоа му доаѓа можеби како „струмички карневал, ајде да се зезаме!“
... туку што ќе кажеш чисто „илустративно“ за луѓето кои навистина починале, а нивните семејства ќе прочитат за „другите суштества за кој к-р треба да ве боли“, јас онака човечки би те прашала дали има место за споредба? м?
Прегледај го приврзокот 289265 Прегледај го приврзокот 289267
...Есма која цел живот ја испеала Македонија насекаде како вистински културен амбасадор?
Прегледај го приврзокот 289266
... дали вакво нешто има некаде во свет да се каже на починат човек?
Прегледај го приврзокот 289268 Прегледај го приврзокот 289271
...реномиран македонски режисер, починал? зарем заслужва да биде „гомно“ дали тоа е човечки?
Прегледај го приврзокот 289270
Прегледај го приврзокот 289269
... не мора да ми одговориш Клин и ти веќе не си тоа што си бил, нажалост, а беше еден од најдобрите кајганџии со реални коментари!Иванoвcки ce paдува нa cмpттa на Ѕингo, а на неговиот пopтал имa повeќe peклами откoлкy вecти
Продолжува cрамното однесување пуленот на Зоран Заев, Саше Ивановски попознат под прекарот „Политико“ кој редовно ги навредува опозициските политичари, а овој пат посвети морбиден наслов на смртта лидерот на Социјалистичката партија, Љубисав Иванов - Ѕинго. -Почина контроверзниот политичар и бизнисмinfomax.mk
...па не гледаме, падна системот, удри гром, нема струја, фрлиле мачка на најувањето спој невиден, до сега невидени 1 500 коментари на ФБ, аман, хакериве на најако! ...цензура
Настрана дефокусирањето, пак не ми одговори како тоа ДПМНЕ биле далеку подобри од СДСМ како власт, бонус пиздариите од епски размери на оваа власт на повеќе полиња, и пак ДПМНЕ има пад на поддршката?