...јас сум свесна дека си ти партиски човек на позицијава, а јас апартиец, тебе не ти се гледа, ама јас го гледам патот Кичево -Охрид како се гради, се возев низ автопатот Смоквица - Демир Капија, бев во Штип на пастрмајлија по новиот пат, сите околу мене имаат три или четири деца, префрлени се на пелети и на сончеви панели многу комшии,
училиштата имаат спортски сали, ама има килави деца па спортот ни е малку утнат, инаку порано имаше многу ентузијасти ама немаше спортски сали, компјутерите се уште ги има некои училишта, да немаше Мој термин, некои пациенти никогаш не ќе дојдеа на ред на специјалистички преглед, барем јас ги гледам!
...но ти тоа не гледаш и никад нема да гледаш, затоа што зависиш од нив од сегашнава влада, а јас не зависам ни од ова ни од претходната....е тука е разликата на погрешно гледање, ти беше порано поагресивен во пишување, ама сега склапна, оти нема на што да се фатиш ништо не направија новава влада, за курац не ја бива, смени име, смени све, двојазичност, скина све субвенции, укина трето дете додаток, укина за пензионери бенефит, не прават будали при здрав разум, па затоа и ти малку онака перфидно кочиш,
туку како поминуваш сега ти и твоето семејство, оти лошо си поминал тие 10 години онака ако сакаш да кажеш, оти сам ја начна споредбата, па доискажи се!
...леле како пишуваш, навиен напамет, воздух ти се зборовите, продаваш магла, но не знам кај кого, онака да те читаат овде дека нешто работаш, па да ти дадат некоја дневница, а бе биди „македонец“, барем ќути не се брукај или не си !??
ајде купи си македонски албански речник дур има ќе ти треба
П.С.
сигурно сите твои фотографии при посета на Скопје ти се фоткани пред кои објекти? или не си по сликањето? само пред Глобал се штракаш, а марихуана, а ааа аааа !