DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Добро бе можно е да не смени ништо апсолутно ништо Пирло? Ни формација, нити тактика ништо НИШТО?
То не кошта досега се. Браво Беневенто
То не кошта досега се. Браво Беневенто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пипо се изгори 1000 пати дури да најди на работа која ќе го задржи подолго како тренер. Под научи нешто плус и карактер е, знаев уште од првиот ден реков не очекувам ништо и знам дека нема титула.Само ќе кажам ала вера на Филипо, со каков жар ги водеше своите играчи, а не како оној нашиот умрен на линијата со рацете во џеб цела утакмица.
Не верувај на такви изјави. Еве една таква на Паратичи од ланиParatici: "Una sconfitta non cambia i nostri programmi. Pirlo non è in discussione"
Еден пораз не го менува нашиот проект, Пирло не е ни у дискусија ... супер, ми олекна сега![]()
Не верувај на такви изјави. Еве една таква на Паратичи од лани
“Without doubt, Sarri will be the Juventus coach next season.”
https://www.football-italia.net/156129/paratici-sarri-without-doubt-juventus
Ок. И?“We were not unsatisfied with the previous coaches, but there were different reasons why we decided to change. Just as a defeat won’t change the project of a club, a victory won’t either. Once an approach has been decided on, we see it through.
Шо тие бе чоек тебе, шо ми одиш на сила на секој 2 пост тука?Ок. И?
Не сватив што сакаш да ми потенцирашШо тие бе чоек тебе, шо ми одиш на сила на секој 2 пост тука?
И? Ти се надоврзвам на муабетот за тренерите кои ги спомна, само што сега додаде друго.
Ништо, уживајНе сватив што сакаш да ми потенцираш