Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
8000 луѓе изгуби сега за сега МК....тотална сума може и 20000 да биде. Од прилика како во втора светска војна. Некој бил на минималец... му се пиело во кафана...го гушела маска...Бил Гејц правел пари итн. Нема везе и владава е млитава и нема воља и цела Европа е млитава. Учете Кинески
8000 луѓе изгуби сега за сега МК....тотална сума може и 20000 да биде. Од прилика како во втора светска војна. Некој бил на минималец... му се пиело во кафана...го гушела маска...Бил Гејц правел пари итн. Нема везе и владава е млитава и нема воља и цела Европа е млитава. Учете Кинески
Да не си јанглаш нешто со бројката ?
Автоматски споено мислење:

Умираат луѓе по улици?Дај фото/видео нешто да споделиме,да се информираме на време...
Зомби шетаат, излези на прозор мафни му

Да не си јанглаш нешто со бројката ?

Види број на умрени во МК минус број на живородени.

Лоша панорама имам кога ќе отворам прозор кој гледа во sид на зградата од карши...ќе испаднам ментален скроз и ќе ги побијам резултатите кои пред некој ден ми ги дадоа од психијатрија...

за да има протести треба да има мерки против кои ќе се протестира... еден полициски час од 22 до 5, кој шо патем е на сила само десно од Вардар не е мерка доволна за протест..

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
зависи со кого се споредуваме... ете нонстоп РТЗ гледам, нема баш кој знај какви мерки таму во споредба со нас...Добро, они лебчето го вадат од туризмот... а имаа непотребни Збирштини, на погребот на Бандиќ, градоначалникот на Загреб, разноразни верски ( католички) манифестации...
патем, зимава кога тогаш ќе престане па ќе видиме за мерките ?

1616334584875.png

како повеќето немедицински лица ги сфаќаат вакцините

tn_mk-flag.gif

Republic of Macedonia
Coronavirus Cases:

118,736
Deaths:
3,448
Recovered:
100,250

Умираат луѓе по улици?Дај фото/видео нешто да споделиме,да се информираме на време...
200131-wuhan-death_16ffaf32a92_large.jpeg

па ја тоа зборам од почеток. Btw неаме здравствена институција.

Со 5Г теории на заговор и полни ресторани, и ова здравство што го имаме е многу.

Sent from my iPhone using Tapatalk

па ја тоа зборам од почеток. Btw неаме здравствена институција.
Лошо здравство, неодговорна и неодлучна власт, недисциплинирани граѓани, неморална ЕУ и сума сумарум за една две години 20.000 мртви колку еден Радовиш. Бриши еден град.

Лошо здравство, неодговорна и неодлучна власт, недисциплинирани граѓани, неморална ЕУ и сума сумарум за една две години 20.000 мртви колку еден Радовиш. Бриши еден град.
Ajde be Radovis, golemiot grad :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom