- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.993
- Поени од реакции
- 16.435
Аталанта - Реал на арена, другата на РТС.Која телевизија ги има правата за утакмицата вечер, која ќе оди на РТС, а која на Арена? Реал или Сити?
Аталанта - Реал на арена, другата на РТС.Која телевизија ги има правата за утакмицата вечер, која ќе оди на РТС, а која на Арена? Реал или Сити?
Фала богу нешто паметно и од нив а минатата недела само Севилја Дортмунд ја имаше на Арена 1 а на Телеком и двете се пренесуваа сега се поправи работава изгледа требаше ние да реагираме за да они ја управат работава.И двата меча одат вечерва. Реал на Арена 1, Сити на Арена 5. Изгледа и А1 ги откупиле правата.
Ми интересира дали ќе даваат емисии пред утакмици ко што беше ко порано или за нашиот пакет за реемитување нема да има емисии пред утакмица за ЛШ и ЛЕ?Фала богу нешто паметно и од нив а минатата недела само Севилја Дортмунд ја имаше на Арена 1 а на Телеком и двете се пренесуваа сега се поправи работава изгледа требаше ние да реагираме за да они ја управат работава.
Каде можам ова да го проверам на кои канали им истекуваат правата за емитување во Македонија?Телекабел и Неотел ги обновија каналите за една година, до 28.02.2022. Веројатно до тогаш ќе се знае каде ќе оди Премиер лига од 2022/23 сезона. До тогаш се обновени и Телеком, можно е целосно да ја снема Спортклуб за една година.
Каде можам ова да го проверам на кои канали им истекуваат правата за емитување во Македонија?
nema formula na 24od ovaa godina formula 1 ke odi i na sportklub hrvatska sto go ima vo nekoi operatori..taka da ne morame da gi slusame onie dosadnite na 24 kanalot pod uslov ako gi otkupile pravata
Ovie od vip a1 ke zbesnat..posto.im gi ukinaa sk kanalite...tuka ima f1 moto gp evroliga basket hokej nhl masters turniri tenis spanska i engleska fudbalska liga atletika dijamantska liga....ke ima kolnenje i pcuenjenema formula na 24
Квалификациите за СП кај што играме ние се под УЕФА, а СП е под ФИФА.Ќе ги пренесува ли МРТВ натпреварите на Македонија во квалификациите за СП во фудбал? Не сум видел уште реклама. А кога веќе се фалат дека ги имаат откупено правата за пренос на СП, логично би било да пренесуваат и квалификации?
Баш така. И јас сум од тие грешници. Добивме ЛШ а изгубивме скоро се друго...Значи вие што сте на А1 и наскоро и на Макс тв со други зборови сликајте се.