- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 949
Jas mislam deka Kusan nema sansa da zaigra pokje sezonava. Za slednata sezona treba da se racuna na nego. A za Dario i spored mene e premnogu za vo prv tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е според твоите стручни медицински прогнози?Jas mislam deka Kusan nema sansa da zaigra pokje sezonava. Za slednata sezona treba da se racuna na nego. A za Dario i spored mene e premnogu za vo prv tim.
Spored informacii dobieni direktno od nekoi lugje sho nemozam da ti kazamТоа е според твоите стручни медицински прогнози?
За жал и јас имам такви информации дека сезоната за Кушан е завршена ќе пробаат со вежби нешто глупости ако не ќе мора на операција во Хрватска за нервот плус тоа мора да ослаби влези во форма итн...Spored informacii dobieni direktno od nekoi lugje sho nemozam da ti kazam
А за короната не знам како не фатија сите до сега секој ден се во добри вибрации еден ко фати требапе сите и после мирна глата со помин нека му биди
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Sostori be usta pogana coeko ej,administratorot da mu blokira pristap na site temi povrzani so PELISTER,oti maf ni e planot!!!Ах уста твоја, укор еден....
Ете го Хендави позитивенПропушта 2 битни текми.
Koj vrv doprava ke bidat majtapite[emoji2958]Врвот беше кога ги видов на стори кај Ритко Мдфк, Гудиаби и Ампонсах од фудбало, кај него снимани дома, gypsyyyyyyyy partyyyyyyyy on transsss![]()
е како бранеше досега ?hendavi ne e pozitiven ama mora da sedi karantin otie od africka zemja dojden, ke gi propusti site 3 bitni tekmi dva so magdeburg i najbitnata so Vardar
Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.е како бранеше досега ?
како го фати карантино после 2 недели
Да беше со репрезентативни настапи предходната неделаДа не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.
Abe i taka ke ve tepame [emoji2958]Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.