Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislam deka Kusan nema sansa da zaigra pokje sezonava. Za slednata sezona treba da se racuna na nego. A za Dario i spored mene e premnogu za vo prv tim.

Мислам дека полека добиваме уште еден играч на клучна позиција во одбрана.

На утакмицата Македонија - Данска доста солидна партија изигра Мартин. Знаеме точно каков играч е и дека има само офанзивни карактеристики но ограничени удари од далечина со чести пробивања (кој во последно време ги има доста намалено) но има доста добри проигрувања и влезови. Денес доста солидно се покажа и во одбрана, на негова страна имаше само 2 прооди, често вршеше притисок на Хансен и Ларсен и во игра 7 на 6 солидно покриваше пикер.
Мислам дека солидно ќе склопиме два десни бека за таа позиција за во одбрана.
Криво ми е за Ненад не изигра ништо, цела утакмица паторо ја мина на терен.
Дур е Манасков многу мала минутажа ќе имаат и Кузманоски а и Маџовски, реално класи е над нив.

Spored informacii dobieni direktno od nekoi lugje sho nemozam da ti kazam
За жал и јас имам такви информации дека сезоната за Кушан е завршена ќе пробаат со вежби нешто глупости ако не ќе мора на операција во Хрватска за нервот плус тоа мора да ослаби влези во форма итн...
За Маџовски слепците и стручњаци од нашите болници му го ставија прстот во гипс потоа на снимката виделе дека грешно му зараснал па пак кршење и операција и будалите бил скршен пример средниот прст тие му го секле прво другиот прст па после увиделе дека е грешка па ај и повредениот за тоа се одложи толку неговото враќање за тоа сега мислам ја научија лекцијата тука ниту на снимање да не одат оти две чисти немаат патем кушан и не го берело кај нас на компјутер да го снимаат па морало во Скопје
А за короната не знам како не фатија сите до сега секој ден се во добри вибрации еден ко фати требапе сите и после мирна глата со помин нека му биди

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

А за короната не знам како не фатија сите до сега секој ден се во добри вибрации еден ко фати требапе сите и после мирна глата со помин нека му биди

Ах уста твоја, укор еден.... :D
Ете го Хендави позитивен :place: Пропушта 2 битни текми.

Ах уста твоја, укор еден.... :D
Ете го Хендави позитивен :place: Пропушта 2 битни текми.
Sostori be usta pogana coeko ej,administratorot da mu blokira pristap na site temi povrzani so PELISTER,oti maf ni e planot!!!

Учка да се носите јас крив тие шо по цел ден се на кафе во тоа добри вибрации еден прдеж место сите ракометари пикнати таму ќе видиш чешит фудбалерите(црнците) ко ќе фатат пизајзли или сифилис од ѓупките тогаш ќе биди резилот [emoji16]
Ај со помин на фараонот [emoji120]

Врвот беше кога ги видов на стори кај Ритко Мдфк, Гудиаби и Ампонсах од фудбало, кај него снимани дома, gypsyyyyyyyy partyyyyyyyy on transsss :цицки:

Врвот беше кога ги видов на стори кај Ритко Мдфк, Гудиаби и Ампонсах од фудбало, кај него снимани дома, gypsyyyyyyyy partyyyyyyyy on transsss :цицки:
Koj vrv doprava ke bidat majtapite[emoji2958]
Budala e gjupakot ke gi namesti ke gi snima za gledanost ako ne gi napusi mastraf ili mu dojsi gjupki da gi snima jas Goran da ne se vikam ke naprat pizdarija [emoji16] arno edniot so e musliman mozi ke zamini vo dzamija(ke go smirat) inaku so Neto ako se fatat ke ima sajkali vo Epinal [emoji12]

е како бранеше досега ?
како го фати карантино после 2 недели
Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.

Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.
Да беше со репрезентативни настапи предходната недела

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Abe i taka ke ve tepame [emoji2958]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom