Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj vrv doprava ke bidat majtapite[emoji2958]Врвот беше кога ги видов на стори кај Ритко Мдфк, Гудиаби и Ампонсах од фудбало, кај него снимани дома, gypsyyyyyyyy partyyyyyyyy on transsss![]()
е како бранеше досега ?hendavi ne e pozitiven ama mora da sedi karantin otie od africka zemja dojden, ke gi propusti site 3 bitni tekmi dva so magdeburg i najbitnata so Vardar
Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.е како бранеше досега ?
како го фати карантино после 2 недели
Да беше со репрезентативни настапи предходната неделаДа не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.
Abe i taka ke ve tepame [emoji2958]Да не си бил отиден за репрезентативната пауза? Тоа би бил огромен кикс на вашата управа, ако р тоа случајот.
Bese so reprezentacija iako i tamu izleze negativ i vo mkd ne uspea da mu go ukinat karantinot.. zalno ke ostanime bez najdobrio za najbitnite utakmici..е како бранеше досега ?
како го фати карантино после 2 недели
Амин... Би го додал и она тенеќето од МТВ Драган Николовски кој 90% кога ќе коментира утакмица на Пелистер го извиличува имете почнува да тепка и слично... Море на двата да им тепкам на жените.Малку оф топик, да се обратам до телма телевизија, ако читаш ти копиле едно скапано скопско Игор Паневски, те пратам долго време се гнасиш да го употребиш светото име Пелистер и тенденциозно го пишуваш и го читаш клубот еурофрам, ако случајно те видам битола титула ко ќе славиме ќе ти влезам на шамари пичко скопска да ти ја ебам жената и ќерката мајка ти ладен да те баци крвта да ти ја ебам, ако некој случајно го знај нека му пренеси. ќе му ебам сурато грд скрос ме нервира извинете..
мтв се добри се трудат колку толку, ама овај мајмунот го пратам подолго време намерата можи да се увиди одмаАмин... Би го додал и она тенеќето од МТВ Драган Николовски кој 90% кога ќе коментира утакмица на Пелистер го извиличува имете почнува да тепка и слично... Море на двата да им тепкам на жените.
Малку оф топик, да се обратам до телма телевизија, ако читаш ти копиле едно скапано скопско Игор Паневски, те пратам долго време се гнасиш да го употребиш светото име Пелистер и тенденциозно го пишуваш и го читаш клубот еурофрам, ако случајно те видам битола титула ко ќе славиме ќе ти влезам на шамари пичко скопска да ти ја ебам жената и ќерката мајка ти ладен да те баци крвта да ти ја ебам, ако некој случајно го знај нека му пренеси. ќе му ебам сурато грд скрос ме нервира извинете..

i opshto ne lokalen ko ke mi komentira klub ko vestacko mi e to sleden cekor treba da e Pelister da ne go komentira skopjanec !
ali zalosno e ova so golmanite. Taman skrpivme gore dolu dobar stabilen tim i so Hendavi sme top ali so vakvi oscilacii na otsustva na klucni igrachi nema da e na arno.