Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Малку оф топик, да се обратам до телма телевизија, ако читаш ти копиле едно скапано скопско Игор Паневски, те пратам долго време се гнасиш да го употребиш светото име Пелистер и тенденциозно го пишуваш и го читаш клубот еурофрам, ако случајно те видам битола титула ко ќе славиме ќе ти влезам на шамари пичко скопска да ти ја ебам жената и ќерката мајка ти ладен да те баци крвта да ти ја ебам, ако некој случајно го знај нека му пренеси. ќе му ебам сурато грд скрос ме нервира извинете..

Малку оф топик, да се обратам до телма телевизија, ако читаш ти копиле едно скапано скопско Игор Паневски, те пратам долго време се гнасиш да го употребиш светото име Пелистер и тенденциозно го пишуваш и го читаш клубот еурофрам, ако случајно те видам битола титула ко ќе славиме ќе ти влезам на шамари пичко скопска да ти ја ебам жената и ќерката мајка ти ладен да те баци крвта да ти ја ебам, ако некој случајно го знај нека му пренеси. ќе му ебам сурато грд скрос ме нервира извинете..
Амин... Би го додал и она тенеќето од МТВ Драган Николовски кој 90% кога ќе коментира утакмица на Пелистер го извиличува имете почнува да тепка и слично... Море на двата да им тепкам на жените.

Амин... Би го додал и она тенеќето од МТВ Драган Николовски кој 90% кога ќе коментира утакмица на Пелистер го извиличува имете почнува да тепка и слично... Море на двата да им тепкам на жените.
мтв се добри се трудат колку толку, ама овај мајмунот го пратам подолго време намерата можи да се увиди одма

Истата честита од мене и за Југослав Костовски од МТВ, бедоњо една, стара свињо, дебела, шо смрдиш целиот на кромид запршка, запотен целиот под пазуви, ќорле едно, мамицата мамина ќе ти ја изебам, кој му дозволва на овој всала да влегва, абе следно идење со таа колата од МТВ, кршење цела и пушти го нека бега со воз 5 саати и камерата на рамо, целиот згрбаен, само ако дојдат на прослава Битола, цела аптека таблети од Еурофарм во газот мрсен ќе ти ги напикам, после Еурофарм и на сон ќе викаш, неандерталец еден !!!

Само Видара е дете чкембарско од овие, пред 10тина години си славеше титула со Пелистер на струшки турнир :pijani:

samo na shamari vlegvanje znam kumanovo kosharkata ko bea mu vlegoja na chupevski za vrat go fatija :D i opshto ne lokalen ko ke mi komentira klub ko vestacko mi e to sleden cekor treba da e Pelister da ne go komentira skopjanec !

Dobro be do koga ovie golmanite bez Hendavi ke bidat ocobol.....Dajte tamu nov golman brkajte ovie ni za pola golman ne se. Sramota! Branat na sreka i nisto drugo.Posekako dolgo so Hendavi ke se macime so sekoj sobir na negovata reprezentacija posto Africa e karantinska zemja, ili stavi mu zabrana i cuvaj go doma (iako e to tesko)....
Koja razlika....pred utakmicava odese onaa so Tatran. Hendavi 15 odbrani ludnica igra, ovaa katastrofa, jes da salite se isti vo Sabac i kaj nas pa mislis doma igrame :) ali zalosno e ova so golmanite. Taman skrpivme gore dolu dobar stabilen tim i so Hendavi sme top ali so vakvi oscilacii na otsustva na klucni igrachi nema da e na arno.

Не е лош бе Чаневски не заебавај. На полувреме 6 одбрани има, башка Бабич ротира ги одмара играчите. Играт колку шо треба, барем јас така мислам

Не е лош бе Чаневски не заебавај. На полувреме 6 одбрани има, башка Бабич ротира ги одмара играчите. Играт колку шо треба, барем јас така мислам
Da ne e los so Sabac a so ekipi od pojak kalibar beri bolivach na zemja duri bombardiraat. Ne e Sabac merka, da mozi faka ali se gleda na ohajbe ne bez strucna postavenost kako nivniot golman. A za Trajkovski nemam komentar :(

Последно уредено:
Вистина за Хандави, ако е во карантин 14 дена, тогаш управата гадно се заебала, голем пропуст, мораше прво да се информира, ај за со Магдебург најмалце битно нека ги пропушти двете и така немаме никакви шанси со нив, за со Бутел исто немаме потреба од Хандави, ама за со Вардар ако пропушти ќе биди многу тешко таму, да се надеваме дека ќе има само ден Чаневски со 12тина одбрани, иначе лошо ни се пиши без голман....

daj boze da naprat nekoj napori da go oslobodat pobrzo hendavi.. uprava ako citas.. REAGIRAJ

daj boze da naprat nekoj napori da go oslobodat pobrzo hendavi.. uprava ako citas.. REAGIRAJ
Не може ништо ако е во карантин :( ќе се врати (ослободи од карантин) 2 дена после утакмицата. Освен ако не успеат само 10 дена да го држат во карантин ако до тогаш нема никакви симптоми.
Едно чоече ни се врати денес. Ај сосреќа нека му е на Маџовски и убај утакмици да прикаже оваа пролет. Со тој дефицит кој го имаме во одбрана добро ќе биде неговото присуство.
Изгледа на Цветан и на Дарио ќе им останат утакмиците во супер лигат таман да има поголема ротација.

Атанасијевиќ денес против Пролет одигра за чиста десетка, шест гола од 8 шута, по бурек го прати диви 5 пати

Атанасијевиќ денес против Пролет одигра за чиста десетка, шест гола од 8 шута, по бурек го прати диви 5 пати
Mozevme denes bod da zemime... steta na krajot so glupi greski nasi ne pobedija ama to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom