Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od tolku mnogu kafice i coffe to go ima da gi postelat ulicite 2 pati.Негде читах талог од кафе фрлале у странство, ефективно било. Ако е така Струмица никојпат нема да се лизга веќе, само треба талого да го збире од струмичките кафиче.![]()
Делува до -7 така да бадијала ако се тие темпертури, инаку во право си тоа што фрлаат е ризла за помалку пролизгување да има.јас незнам што и како само ти кажувам дека сол џабе се фрла кога е минус, може фрлале ризла или како и да се вика тој тип на песок
Sent from my iPhone using Tapatalk
За која жена се работи, не сум слушнал за случајов.Neshto kao mi prenesee oti zheenta sho ga najdee bila siluvana, ograbena i zadushena od gornite.
A isto pred nekoj den probale da ograbat nekoo zhena na charshiita.
Ako se tocni maabette, kje treba da pochname da delame vaspitni na momcite od gornio kraj od grado i da gi vrname tama dek sho im e mestoto.
Iako sme 21 vek, so pochit kon poedinci ama najgolem procent od nih zasluzhuvat da go jadat.
Pa i se zhalaa zasho gi deskriminirat i ne gi pushtat da sedat po kafichi i restoranti.
Samo kjotek za taa bagra
За која жена се работи, не сум слушнал за случајов.
Инаку касно да не е малку за воспитни?
Бог нека ја прости. Баш ме интересира како ќе помине случајот, дали некој ќе се заинтересира малку зошто се случило ова или ќе помине неприметно како да е обично убиство.
oni li se privedenite za zenata?Ербето и Васко, тешки бараби. А Боки13 и го сожалуваше, имаше донации од него.
Епа смеат ли да кажат, како после, ќе изгубат гласови.... не верувам христијани дека тоа го направиле, све мислам ромчиња, ме нервира што не кажуваат националност,
...двоен аршин кога им се може да не кажам од кого,Епа смеат ли да кажат, како после, ќе изгубат гласови.
Они се бунтуваат за тоа што не ги пуштаат во кафич, прават протести за таму некој шо напишал на фејзбук за муслиманите, нас не колат и нема реакција. Не знам што амеби треба да сме, па денеска требаше да гори Струмица но наместо тоа се коментира на фејзбук турбо.