Mozes mi objasniti sta je problem npr sa g-media,blokiran mi je mac na stbemu a ostvara ga na tivimate,pitam samo informativno jer mi taj server treba za mucke seriju..nisam probao vpn ili proxy..na tivimate ne mogu gledati seriju jer treba premium verzija..Ajde da rezimiramo dosad usvojena znanja, sto na ovom, sto na drugim forumima.
Liste sa play_token mehanizmom su oblik zastite za stb i slicne uredjaje, taj se token mijenja prilikom svake promjene kanala, nije stalan i shodno tome takvu listu ne mozes gledati na nacin na koji ti zelis.
Dobro, da se ne lazemo, postoji mehanizam kojim se te liste mogu gledati u vlc bez tog famoznog play_token.
E sad dolazimo do bitnog, vi iz nekog razloga vjerujete da ako se lista moze pustiti u vlc radit ce i u smarttv aplikacijama ali to nazalost nije tocno.
To su dva para cipela u principu, jedno nema veze sa drugim.
Cisto da dzaba ne krecite, jbg.
O ovojO kojoj listi pričate?
docekali i od tebe nesto pametno!!!!O ovoj
Slini ,slini,ak ti susa.docekali i od tebe nesto pametno!!!!
xaxaxaxaxaxaxaSlini ,slini,ak ti susa.
Tivimate, sfvip player, sahbaz .... stvari koje vi zovete playerima su ustvari online skeneri koji imaju mogucnost reprodukcije pronadjenog sadrzaja.Mozes mi objasniti sta je problem npr sa g-media,blokiran mi je mac na stbemu a ostvara ga na tivimate,pitam samo informativno jer mi taj server treba za mucke seriju..nisam probao vpn ili proxy..na tivimate ne mogu gledati seriju jer treba premium verzija..
Da, ali ima još nešto.. Npr da bi bio suguran da mac neradi u stb trebao bi upisati uz mac id1 id2 sn ip adresu i još toga.. A npr u sf player(skener) radiće samo s macTivimate, sfvip player, sahbaz .... stvari koje vi zovete playerima su ustvari online skeneri koji imaju mogucnost reprodukcije pronadjenog sadrzaja.
Stbemu je program koji emulira odredjeni uredjaj, tj. MAG i to pokusava napraviti 1/1.
Ako taj mac ne radi u stbemu ne bi radio ni na pravom magu, zato su i napravljeni gorepomenuti programi.
Opet mijesamo kruske i jabuke.
Probaj u Ott Navigator Premium ,sve je aktivirano,možeš serije i vod gledat.Mozes mi objasniti sta je problem npr sa g-media,blokiran mi je mac na stbemu a ostvara ga na tivimate,pitam samo informativno jer mi taj server treba za mucke seriju..nisam probao vpn ili proxy..na tivimate ne mogu gledati seriju jer treba premium verzija..
U kojem Ott Navigatoru Premium radi g-media?Probaj u Ott Navigator Premium ,sve je aktivirano,možeš serije i vod gledat.
Odlicno ide na IPTV ExstremeMozes mi objasniti sta je problem npr sa g-media,blokiran mi je mac na stbemu a ostvara ga na tivimate,pitam samo informativno jer mi taj server treba za mucke seriju..nisam probao vpn ili proxy..na tivimate ne mogu gledati seriju jer treba premium verzija..