ako moze i meni da isprobam i da ne zaboravim nek vam je sretna prinovakome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala
ako moze i meni da isprobam i da ne zaboravim nek vam je sretna prinovakome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala
izgleda da smo gazdi odradili test servera sa i vise od 8000 konekcija pa je dosta biloeto, ona lista vise ne radi, sto nazalost potvrdjuje onu moju teoriju o visekonekcijskim listama
nije istina ima listi koje rade godinama nije svaka lista da gazda testira nego je koristi za cliente ,ako si cuo za strimerske liste ,kupovina razmjena itd mnoge rade godinamaizgleda da smo gazdi odradili test servera sa i vise od 8000 konekcija pa je dosta bilo
Najbolje radi orginal max tv,total tv ,a1......ispada da su ovakve liste bolje
Slobodno posalji da se zabavikome treba "svetska" m3u lista neka se javi, null, 8000 konekcija, ima i domacih kanala
polako smiri se,udahni zraka,brojke pišu strani medijiAko se ne varam/o imas svoj forum zasto tamo ne pokrenes polemiku oko toga koje ,koga ,sta, kako zbog cega i koliko.Bas si nasao ovde da zapocinjes nesto gde mu nije mesto.
To sto pises o brojkama pa zavisi ko te brojke pise ,oni koi su protiv njega napisat ce ogromne brojke,oni koi su za njega negirat ce sve te stvari i tako to u nedogled.
Tako da drzi se iptv i sve vezano za.
mali doprinos od mene u ppKo sta deli? Sve mi stade jbg
Ne znam drug jesi li primetio al, ti i ja uvek zakasnimo !Ko sta deli? Sve mi stade jbg
Hehe, ovaj put nisam, castio kolega ggrab1 i hvala mu.Ne znam drug jesi li primetio al, ti i ja uvek zakasnimo !
Salji jednu da probamo.nije istina ima listi koje rade godinama nije svaka lista da gazda testira nego je koristi za cliente ,ako si cuo za strimerske liste ,kupovina razmjena itd mnoge rade godinama
Автоматски споено мислење:
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 100, Aktivnih konekcija: 35, Kreiran: 08.10.2019
http://allgames.onlygames.co:43666/get.php?username=danebih &password=nema sanse&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 120, Aktivnih konekcija: 45, Kreiran: 12.11.2018,i tako do beskonacnosti