Много добре знаеш за што иде реч ,ама се праиш на кловн.Е како сега прво му викаш на Игорче дека НАС не поврзувале со Грција, пардон Грихланд а после тоа северџани сме биле, пу пу, не важи за нас?
Реално не знаете ни да навредите како што треба, кој и да ве плаќа треба малце да си го реструктуира кадарот што го пушта да шири реа кај стигне. На пример, Џонтра и Стефан на татарски форум би направиле х5 damage двајца отколку вие 150 овде што само зуете.
Даме сечел и горел Срби/Србомани ко стока. Пишувал за бугарско население во Битолски вилает. Ти им се восхитуваш на Србите иако тие те викат погрдно Чокалиjе, и три децении партал те имат правено. Ти си тотално спротивното на Даме. Гоце го поминал животот во склоп на бугарски училишта, цркви и револуционерни оргнанизации, и бил инспектор на ВМОРО во Одрински реон далеку од географска Македониjа, каj Бугарите во Тракиjа. Кукуш цел е избеган во тогашното Царство Бугариjа. Биограф на Гоце бил бугарскиот поет и револуционер Пеjо Jаворов. Ти си Jугословен бидеjќи Македонче да си не е толку престижно, и национална икона ти се Тито и партизаните, го паметиш она фамозното од референдумот со право на влез во иден сојуз на суверените држави на Југославија. Ти си тотално спротивното на Гоце. Што имаш ти со такви луѓе?ne, ne... daleku si ti od goce, dame i drugite sto si gi nabrojal.
Тие беа на власт и тоа со 60+ пратеници кога им правеше циркуси, и шу напраија?
Ima i cetvrto ama aj da ne vi krsam film.Тие беа на власт и тоа со 60+ пратеници кога им правеше циркуси, и шу напраија?
Ништо.
Шо значи или беа договорени да се прави драма или се најобични профитери кои ич qr не ги боли за ништо друго сем тоа да се на власт, трето нема. Уствари има трето, комбинација од првите две.
Ќе ја пуштат пак во ЕУ за кратко.статистички гледано бројкава на луѓе кои имаат проблем (дали реален или измислен можеме само да нагаѓаме) после примање на оваа вакцина е скрос занемарлив во однос на бројката на вакцинирани луѓе без никакви проблеми.. се на се кај околу 30-40 луѓе (кој што поголем дел да не заборавиме се во сериозни години) се забележани проблеми во овие земји кои што го паузираа вакцинирањето со Астра Зенека...а веројатно има околу 17-18 мил. вакцинирани со оваа вакцина до сега... сосема очекувано тешки игри почнаа да се играат и со вакцините... е сеа мене тешко ми е да поверувам дека заради статистички толку мала бројка се прекинува вакцинирањето... или е сериозен проблем во прашање па се крие позади овие работи од погоре или сериозен пазар, односно антипазар...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Јас Стефи би им ја пуштил накратко. Има ренде да ги направи, слично како на Барса фан бојс.Е како сега прво му викаш на Игорче дека НАС не поврзувале со Грција, пардон Грихланд а после тоа северџани сме биле, пу пу, не важи за нас?
Реално не знаете ни да навредите како што треба, кој и да ве плаќа треба малце да си го реструктуира кадарот што го пушта да шири реа кај стигне. На пример, Џонтра и Стефан на татарски форум би направиле х5 damage двајца отколку вие 150 овде што само зуете.
4. Da se vrati Nikola Grujovski carot nas na zemjata bibliska!Ima i cetvrto ama aj da ne vi krsam film.
Ne bas ama oddamna vidov kolku ti e kapacitetot taka da......4. Da se vrati Nikola Grujovski carot nas na zemjata bibliska!
Amin
De proveri koja e najaktivna tema na forumov.Блам Кајгана. Кој го пишуваше текстов жити се? Нормален ли е бе? Да не вреѓам ама друже, апла дебилен текст.
Не е распнат ради баба му, туку ради селската изјава дека е од другата страна на државата. И плус фактот дека нагласува дека имал и бугарско, кој кур има да лета kо прле пред магаре? Ќе му паднеше круната ли ако преќутеше? Кој курац има да се фалиш бре човече, дека имаш и бугарско? Па уште со рачето, „2“ покажува. Ебате лигушот.
Додади на тоа и „уметничко дело“ во бои кои АПЛА асоцираат на бугарско знаме = добиваш педерче кое се лигави на телевизија за да добие плус кај дечкото (и за мир у куќа, нели...). И ако мислиш дека не е намерно ставено, се лажеш.
Текстот:
Го распнаа Васил поради баба му од Пиринска Македонија
Деновиве цел на негативни напади е македонскиот претставник на Евровизија, Васил Гарванлиев, поради тоа што е еден од оние кои имаат бугарски пасош.kajgana.com
Друже, ти што си пишувал ваков текст, очигледно не ја гледаш или не сакаш да ја видиш сликата која ни се сервира. Доле си изнаредил како тоа имало 100 илјади извадени бугарски пасоши бла бла бла бла...
Дебилов, исто како Тамара, за да добие нешто од фамилијата, ќе изеде се што ќе му се сервира. Така и ова. Сеа, нека трпи. И џабе се објаснува како тоа ќиднал он у Америка. Ја не киднав, не сум го видел Лондон, Милано, Чикаго и Њујорк, тука останав, ги трпам уште копуциве.
Кај ги виде тие во постот и одма се тригерираше ?Тие беа на власт и тоа со 60+ пратеници кога им правеше циркуси, и шу напраија?
Ништо.
Шо значи или беа договорени да се прави драма или се најобични профитери кои ич qr не ги боли за ништо друго сем тоа да се на власт, трето нема. Уствари има трето, комбинација од првите две.
За чудо едно се влечиш по мене со некои покакани коментари, за воља на вистината истото го правиш по скоро сите теми, така да нема потреба јас да коментирам ништо повеќе.Ne bas ama oddamna vidov kolku ti e kapacitetot taka da......
Ne ne nikako, mister ocigledno, slobodno komentiraj si. Kaj da e i resenieto ke go najdis, kako toa za pozarnikarite na vremeto. Prosto blikas od mudrosti i resenija.За чудо едно се влечиш по мене со некои покакани коментари, за воља на вистината истото го правиш по скоро сите теми, така да нема потреба јас да коментирам ништо повеќе.