Фан Клуб: Интер

Сега пет пати ја гледав ситуацијата за голот на Торино, уште не ми е јасно како не е тоа фаул над Шкриниар. Двајца го буткаат со раце, и тоа двајцата кои шутираа со топката Заза и Санабриа.
Никому не му е јасно, само тепавме па се заборави. Да пукневме два бода само за тоа ќе се зборуваше. Дури и Ериксен му објаснува на судијата дека имаше туркање, ама не е битно, nothing to see there.

Дури сум на темава: Џонтра, што те насмеа толку прике мој?

Дамброзио позитивен на Ковид. Добра тактика да не ги пуштат на репрезентативни собири, а и да освежат антителата. :D

Da barame i nie odlozuvanje na natprevarot kako site drugi.

Не е Интер од шекер у прав правен ко квази конкурентите па да бара одложувања , и со паласио на гол сме ги мочале и со Раду ке ги мочаме... или на Деки синму сеедно. Само не Падели таа ботчина од голман.

Уше оваа со Сасуоло па после следи пауза ради репрезентации.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Уста те ебам Дамброзио кај кур си закачил корона.
Гарант кај тој косоварот од бербер што го ошишал како тиква, крвенка му ебам.

Среќа има репки следниве 2 недели па ќе се излечи големиот Сарма, слабиот според Стек Глупатели.

Ќе испорача Раду против Сасуоло, све је то дио процеса рокани мои.

Саусоло денес имаа утакмица, и само два дена одмор до натпреварот против нас. Кои се тие?..Баерн Минхен?...со помалце од 3 гола не смеат да поминат.

Идеален е тајмингов, каков мастерклас од управава. Им се накашлаа, ем да не ги пуштат со репрезентации, ем 2 недели пауза да се рехабилитирааат, ем ќе се ресетираат со антитела пред финишот на сезоната. :aplauz:

Дамбо, Весино мање битно, Сарма, Де Вриј, двајца стартери, се надевам дека нема други да испаднат.
Мора да се добие Сасуоло, макар гол дале и си рака.

Ја одложиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom