Да се обидам да те прашам нешто, иако сме офтопик ама и онака темава нема видено модерирање од атентатот на Кенеди, сепак не сакам да одам офтопик на било која тема, НО што точно те спречува да го игрнорираш членот ако неговите мислења те нервираат?Ova zadnjovo ako go napravish imash pijacka od mene.
Gabe ti e taa diploma, ocigledno ne si se dokazal ko mlad pa Sega na stari godini tuka mi TERMASH nekoja DINAMIKA I koga ke vidis deka si istresol gluposti pocnuvash da vregjash.
Burazeru
Не те обвинувам за ништо, но прашањето е воопштено во смисла доколку не сакаш да му обрниш внимание на некој член или неговите мислења ги сметаш за ирелевантни за тебе зошто тогаш не го ингонираш?
Тоа е „проблем“ со оваа тема, иако често и препукувањата знаат да донесат квалитетна дискусија после тоа кога ќе споредиме некој модел или кога ќе се „докажуваме“ со конкретни и официјални податоци - по тоа (во позитивна смисла) е океј темава.
Значи таа мала линија помеѓу дозволено и недозволено однесување останува на нас дали ќе ја пречекориме нели?
И наместо да му кажеш на Златко или на било кого дека џабе му е дипломата можеш да спориш со него со факти и податоци.
Ти го спомнав Златко и те цитирам чисто како пример дека вакви препирки не ни требаат, а не ни требаат заради тоа што ова се лични препирки и нема врска со климатизација и економично греење. Само ќе се испцуеме неколку страни и потоа што ќе се постигне?