Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој исплатено тикет од 100к+ во локалниве кладилници, во последни месеци?
На еден тикет, не на повеќе.

Има некој исплатено тикет од 100к+ во локалниве кладилници, во последни месеци?
На еден тикет, не на повеќе.
Ima nekoj problem so kladzive? Ili onaka kazuvas deka mesti na veliko pa ne moze da se fati :D

Ima nekoj problem so kladzive? Ili onaka kazuvas deka mesti na veliko pa ne moze da se fati :D
На другар кој погоди 84, му бараа копија од лична карта + онај бројот што е Ахххххх.
Така било со над 60к тикетите демек. Логика?

На другар кој погоди 84, му бараа копија од лична карта + онај бројот што е Ахххххх.
Немат логика ако исплакал пред тоа само матичен број требит да завршит работа нек им дајт а ако нејкет нек се заканит со тужба,медиуми и слично стара школа а уствари која клаџа е

Немат логика ако исплакал пред тоа само матичен број требит да завршит работа нек им дајт а ако нејкет нек се заканит со тужба,медиуми и слично стара школа а уствари која клаџа е
Епа и мене ме чуди тоа. Само матичен треба.
или Копачка или СЛ, не ми текнува.

Дап јас исплаќав над 100 илјади,си направија фотокопија од моја лична карта,зашто немам појма :D

Заради некој закон за спречување тероризам и перење пари бараат копија од лична карта над 60к.

Зашо некој шконтар ќе ти дојде со 300к и кај што не ти дава ЛК уште па и ти се заканува. Плус најголемата причина е спречување на перење пари и финансирање тероризам. Исто е и во банките само за малце поголема сума.

Зашо некој шконтар ќе ти дојде со 300к и кај што не ти дава ЛК уште па и ти се заканува. Плус најголемата причина е спречување на перење пари и финансирање тероризам. Исто е и во банките само за малце поголема сума.
Ниш не ми се појасни, искрено.
Ако под перење пари мислиш на кревање на ливчина кои не се твои, да си имаш црно на бело со УЈП, тогаш со под 60к ќе си переш.

Segde e taka,skoro 2 godini e vo sila,za suma na 60k na edno livce se bara kopija
Автоматски споено мислење:

ujp bara

Брат... Имаше златна квота 3.20, зошто побогу врзуваш со 1.50? Иначе не се летајте на Агут утре, иако стварно игра одлично сепак Грузиецов ако се размава може да го исшутира као партал.
Го фативме денес Грузиецов, ама брат не зајбави денес гледав Агут против Рублев, мнооогу спремен тип ми е Агут и се гледа многу е мотивиран. Со Тим да играш толку долг и исцрпен меч и после да дојдеш да го плесниш Рублев во 2 сета (што најмалку очеував, башка и плус го играв) мислам дека стварно е сериозен за титула овде. Се разбирам ама мислам дека у предност е тука Агут, ПЛУС би било идеално решение? Шознам и ја се мислам како да се игра оваа.

Ниш не ми се појасни, искрено.
Ако под перење пари мислиш на кревање на ливчина кои не се твои, да си имаш црно на бело со УЈП, тогаш со под 60к ќе си переш.
Види, целосно спречување на перење пари е невозможно, тоа е факт, ама да се преземат сите мерки за намалување на истото е добра работа и немам ништо против законот. Еднаш во СЛ имав ситуација, пишуваме ливче со татко ми и влага еден шконтар и сака да исплати 215к без лична карта. Вработенава му вика извини не смеам и шипово почиња да се дере, да лупа по шалтерот, да се заканува, и вика да не беше женско ќе ти влезев преку шалтер маме че ти јебев, а оваа сиротата трудна 5ти месец, фати татко ми стана и даде картичка вика исплати го... Реално боље така него да се десеше некое срање од поголеми размери. Е сеа кога треба и копии од лични да се прават малце ќе се подразмислиш дали ќе даваш така да исплаќаат на твое име. :) Иначе шипово имал меѓународна потерница затоа нигде лична не давал.

@Xfire
Не викам дека нема да тепа Агут, баш добро игра ама Грузиецов знае да полуди и да тепа подобри играчи од него. Во Пекинг така се заебав изиграв на Делпотро зема го акна од земја у финале.

Pred 2 meseci koga bev doma, vo evrotip samo so maticen broj isplakjav na nekolku pati sumi nad 1000 evra...
A vo sportlajf mi baraa licna karta, ama ne i kopija. Za drugive kladilnici nezz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom