- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.721
- Поени од реакции
- 85.658
паричката ќе кажеШто е подобрата варијанта, Бугар или Србин?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
паричката ќе кажеШто е подобрата варијанта, Бугар или Србин?
Размислив и ќе речам дека има, пошто ми текнуе дека Апасиев па и Тасевски Сашо беа шарени, а сега се антисеверџани, демек навреме прогледале.Има ли разлика помеѓу северџан и шарен куртон?
Flip a coin. When it's in the air, you'll know which side you're hoping for.паричката ќе каже
Aко морам да се попишам, ќе фрлам паричка. Бугар/Србин
може ќе ми дадат пасош со скриншот![]()
Како што гледам голем дел од куртоните се посеверџаниле. Изгледа дека ги перат (ако треба ги крпат) и повторно ги употребуваат.Има..и тоа огромна разлика ..
Шарениот куртон ти е за една употреба и после го фрлаш, а другиов, северџанов, е тој ти е за век и векова![]()
Ne be, ednite imale samo najdobri nameri, drugite ne. Ova samo okolu namerite, se drugo e isto. Da ne bese toa so namerite, bukvalno nema nikakva razlika. Sega ako vi menva nesto toa ok, mene nisto posebno ne mi menva.Значи првите се еднобојни (не се шарени).
Од кај таа констатација иначе? Покажи ми еден мој пост што упатува на твоето супер паметно откритие.Добро бе уште не сфативте дека ликовите задолжително и воинот од северџан се татарски ботови што вака им реплицирате и се објаснувате?![]()
Zosto vakvo prasanje koga eden od ovie narodi te priznava kako poseben narod so poseben jazik?Што е подобрата варијанта, Бугар или Србин?
Да, ама дали е тоа навистина така?Zosto vakvo prasanje koga eden od ovie narodi te priznava kako poseben narod so poseben jazik?
Speluvas bugari gresno.Да, ама дали е тоа навистина така?
Србите секоја година издаваат безброј книги наведувајќи како Брсјаците и Мијаците биле српски племиња, научни студии дека јазикот ни е дијелкт на српскиот итн...