- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.777
- Поени од реакции
- 39.848
Не знам зашто им се дозволува на кастирани момчиња како Неџат да сеат фекалии по телевизија и да "оформуваат" јавно мислење.
Да беше само ,,Скопското крило" добро ќе беше.Кој срам е промената на имињата со Српско-хрватски партизани. Ќе го враќал шмекот на Скопје.
Тие партизани и во Србија и во Хрватска ги менуваат од улиците, а овие ,,Скопско крило" на СДС уште копнеат и чезнеат за титова Југославија и ја гледаат серијата Отпишани. Да беше до овие Скопско крило уште 30 години немаше да падне Грујо, понеспособна и надвор од реалност багра нема од нив.
Јас не знам дали некој нормален на здрав мозок би го гласал пијаницата Шилегов(дури и да не го вратеше шмекот на Скопје ). Коза да стават би ја гласал, оџата од џамијата откаде што тргнуваат спонтаните протести за Монструм би го гласал пред овој. Несомнено најголем неспособњак е дури и во оваа жестока конкуренција.
Имам колеги од работа, баш од таа бањатата раја, што си кажуваат дека овие секогаш ќе бидат подобрата опција од било кој така да, нека му е со среќа на пијандурата уште еден мандат.Автохтоните ќе си го гласат + стандард комуњарата од Центар и Карпош и ете ти победа. Вајда ќе треба комуњарата да ги подржи автохтоните во Бутел ама тоа не е некој проблем за нив и ќе изглезат и ќе гласаат за автохтон во Бутел.
Штом народ претходни избори ги гласаше после што све направија батали нормалност и здрав мозок. 327 000 излегоа и ги гласаа и пак ќе ги гласат. Битно ние дома да седиме за време избори, да викаме дека Апасиев е платен од СДС, Мицко е крив и после да се чудиме кога пак ќе победат северните социјалдемократи.
Автоматски споено мислење:
Добар тајминг на објавување кој политичари од ДПМНЕ имаат бугарски пасош од страна на Каракачанов. Баш кога излезе дека комуњарите не набавиле вакцини пошто сакале провизија да лапнат. Добар дефокус да се занимава рајата додека народ умира по болници ако воопшто и стигнат да го примат во болница, а вакцини ќе види наредна година пошто побитна е провизијата.
Eве една од жртвите:Во меѓувреме 8ми март. Централна тема на марш за женски права во организација на невладини феминистки е преувеличен оросписки проблем на десетина дрољи.
Конечно може да се употребни онаа глупата фора: Нисам гинеколог, ал' могу да погледам...
Види сеа до толку глупи не се, посебно Пандов да има бугарски пасош а овде основач на патриотски институт. Ама ЗЗ убаво го дупи народот. Пушташ патка да се збори дека Левица е финансирана од СДС , сеа кога вчера искочија 3-4 скандали му текнува на Каракачанов ова баш сега да го објави и наеднаш сите ботови на сдс по твитер/фб почнаа да го објавуваат. Некако не ми иде.Шо прајме со татариве од дпмне? Пандов ми е врвот, пошто е основач на патриотскиот институт. Патриотски нема што
Доста од нив имаат бугарски пасоши.Види сеа до толку глупи не се, посебно Пандов да има бугарски пасош а овде основач на патриотски институт. Ама ЗЗ убаво го дупи народот. Пушташ патка да се збори дека Левица е финансирана од СДС , сеа кога вчера искочија 3-4 скандали му текнува на Каракачанов ова баш сега да го објави и наеднаш сите ботови на сдс по твитер/фб почнаа да го објавуваат. Некако не ми иде.
Иначе изгледа толку од вакцинирање на ///// во Врање, кој се вакцинира се вакцинира кој не догодина додека додека да бидне провизијата.
Милошовски одамна се збори дека има, а и верувам дека има. Ама дека сите тие на листата имаат и дека сосема случајно денеска е објавено тоа ми е тешко за верување.Доста од нив имаат бугарски пасоши.
Но зошто на списокот нема луѓе од СДС? И тие имаат.