Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
aplikacija dali je besplatna ili se placa i dali prima macove, hvala
Aplikacija je besplatna ,ne prima Mac_ove.
Zasto placati za koje kakve aplikacije za Smart Tv ?
Nabavite Amazon Fire Tv ili Xiaomi stick i mirna glava, imat ce te neograniceni broj aplikacija.

Pozdrav ljudi ima li ko da mi posalje u inbox tu cuvenu narodnu iptv ? Da vidim na sta to lici. Hvala unapred.

djemo - "OVO JE GOSPODSKI...Čovjek šuti i podijeli kome zatreba....BRAVO @zokiniko "
Благодарја Ви @zokiniko ...гордеја се с Вас - за скромността и помошта, којато оказвате на потребителите - нуждаешти се от листи.

panelrazarac
94 038 pilica si dogurao, alal ti vera majstore okani se ti iptv peradarstvo je tvoj krajnji domet.

Evo i dokaz da ne kazes da lazem:) :motorce: :cujte: :vozbud: :uzi::uzi::uzi::uzi:
Po tvojem izracunu ispada da panel zaraduje godisnje vise od dva i pol miliona kuna.Tebi treba deset godina da za to cistis klozete u Njemackoj.Znaci panel je doktor financija za tebe.

дај внимавај на речникот!!! после ќе речеш намерно те банирам..
Така е. Прво опомени го, а јас кој сум член 12 години, банирај ме одма без да знам зошто:)

Така е. Прво опомени го, а јас кој сум член 12 години, банирај ме одма без да знам зошто:)
ТИ,,,ако си челн 12 години,,,,,,треба да знаеш дека е забрането објавување на МАК АДРЕСИ!!!!!!!!!!!
дикутирано....предупредувано е 1000 пати,,,самите членови,,,ги опменуваат другите...ако евентуално не знаеле....
сега ти како член од 12 години,,....па дури и тема отвори.......

ТИ,,,ако си челн 12 години,,,,,,треба да знаеш дека е забрането објавување на МАК АДРЕСИ!!!!!!!!!!!
дикутирано....предупредувано е 1000 пати,,,самите членови,,,ги опменуваат другите...ако евентуално не знаеле....
сега ти како член од 12 години,,....па дури и тема отвори.......
Ете видиш не сум знаел, си можел да ми кажеш, ќе ја избришев, тешко е да се прати се на форумов, МНОГУ СТРАНИ ИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ти прво рече дека ќе си видел со другите модератори, не спомна ништо такво, после одеднаш гледам баниран. Срамота е овие што пцујат секој ден не ги чепкате, а јас што сум пробал нешто, што не било злонамерно, одма бан. Демек другите ти кажаа да ме банираш или? Јас мислам само ти :) Ок е, само биди реален кон сите ако банираш така, и дај барем предупреди ќе ја избришев одма затоа што не сум знаел. Ама ок, ти си шефот да заебеш некој што нема никогаш погрешено на форумот, а овие што пцујат секој ден и се караат остај ги, ама знаеш што, нив утре ќе ги снема, јас сум сепак тука 12 ГОДИНИ, ок?

Neko listu od narodne iptv da pošalje u inbox dobio sam dve ali ne rade. Ima li ko ?

Здраво, ќе можи некој да ми го прати арт серверот да го тестирам? Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom