Блам држава

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.058
Pogolemi idioti od pred nekoja godina tesko, ama tuka se biva. No nema veze, bitni se namerite, posebno ako imas dobri nameri ;).
Сите имаат намери кои ги сака мнозинството но најголем дел не ги ни бива на хартија а тек во пракса.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.784
Поени од реакции
5.058
Da ne te cudi. No bitnoto vo cel muabet e stom mnozinstvoto gragjani so pravo na glas vo opstinata si ja glasaat, posle izbori kakva e takva e, nasa si e.
Викаат дека најголем аргумент против демокартијата е 5 минутен разговор со просечниот гласач.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
„гледајте ги работите од друга перспектива, останете свои и не дозволувајте да ви го сторат тоа“- рече Ната Ваша
Битола си почива:love:
Женава инаку има дипломирано математика, баш мислев дека ќе активира повеќе сиви ќелии...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.025
Поени од реакции
83.450
ИЗВЕШТАЈ НА ХЕЛСИНШКИОТ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА
Неказнивоста е мотив учесниците на протестот за „Монструм“ да се однесуваат како хулигани

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.410
Поени од реакции
7.866
Znaeme kako odi, samo ti nekako mnogu iznenaden deluvas. Najverojatno od literaturata sto ja citas dur si vo kenefot :toe:.
A da ima uloga i kolku glasovi ke imaat na lokalni i parlamentarni. E tuka jas pomagam kolku so mozam.
P. S nemoj da recis deka ne znaes deka i na celo na Nacionalen Park Pelister e od brakjata direktor. I ne samo toj, uste eden kup pod nego tamu, sekretarki, cinovnici :ROFLMAO:.
Нема зима за нив дури се СДСМ/ДПМНЕ живи и здрави :icon_lol:

Ако не ги местеа конкурсите во сам старт за нив, ДУИ најмногу шо можеше да издејствува е вработувања по рамковен, а и тогаш немаше да биди Зои Љутви туку ќе беше некој ако со барем две минути сколија, ама кое фајде од власта ако не ухлебат на буџетска цицка СДСМ/ДПМНЕ штапски стаорци?
А и на крај краева каква врска има партиска или етничка приапдност ако некој е полуписмен...

Патем речено, и тој Охридски Рамковен договор СДСМ/ДПМНЕ го потпишаа, а изведоа боливудско сценарио да дојде до тоа, така да врти сучи пак се некако се враќаме кај нив за секоја пиздарија.

Спуштање на источната граница и дирекно во ЕУ.Бугари,Таџикистанци тотално небитно.И така во моментов се водиме по националност Граѓани.
Тоа е подoбрата варијанта, моментално се оди на тоа во пакет да одиме со Шќиперија етнике.

Во право се, имаат капацитет и знаење и во таа област.
Земи го Тетово за пример, лежи под Шара, вода од сите страни, ама од чешма не течи пустата, ако имаш среќа да дојде ќе одиш во вц, ако не ќе се молиш запек да те фати :D
И за тоа има лек, само шо никој никого не чепка и си пљачкаат сите сложно, ако им рчнат малку СДСМ/ДПМНЕ таму овие веднаш ќе вратат кај нивните далавери и така за личен и теснопартиски интерес стигнавме до тука.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
30.647
Здрава права одиш на породување ти вадат три органа и од лекарска комора викаат немало пропусти.
Дај бе укинете ја државава веќе.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.227
Здрава права одиш на породување ти вадат три органа и од лекарска комора викаат немало пропусти.
Во меѓувреме 8ми март. Централна тема на марш за женски права во организација на невладини феминистки е преувеличен оросписки проблем на десетина дрољи.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Не дека и западот цвета по ова прашање! Имам случај во фамилија, во Франција роднина едвај жива остана, слепец некој недоквакан ја породувал :mad: И пази, второ дете, значи не е првородка па да имаш иксови во главата, плус крупна жена. Џабе, слепци има насекаде, само да те чува господ подалеку од нив:toe:
Автоматски споено мислење:

Додека го пишував претходниот пост ми текна на една за Кастро и Тито! Седат таму горе и пушат пури, го прашува Кастро што мисли за сегашнава состојба! Абе која состојба, гледам нашиве доктори со купени дипломи како испотепаа повеќе германци од нас за време Втора светска војна!

Последно уредено:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Вика дека ѕвонел на пријатели кои се шефови во MI6 да му помогнат. :pos::pos:Некој гледал Џејмс Бонд.

Јас мислам дека следно треба да им се јави на Боко Харам. Ако они не најдат вакцини за нас, нема кој.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Ликот во континуитет „тепа“ на избори, никој со сигурност не може да се клади дека нема ги добие и наредните, на власт го донесе избањата и начитана авангарда, интелектуала што себе си се рачуна за општествен сrème de la crème...
И сега кога се тоа му пошло од рака, не знам што е тука чудно и смешно што човекот стекнал впечаток дека штом народот е доволно глуп да го избере него за премиер, тогаш зошто не би поверувал дека MI 6 се ангажирани да ни набават вакцини?
Јас мислам дека речникот и изјавите на Заев се прилагодени на интелектуалните капацитети на неговите гласачи. Зошто би се откажал од таквата страгегија кога е очигледно дека му носи резултати?

Kajgana Shop

На врв Bottom