Дали поддржувате доење во јавност?

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали поддржувате доење во јавност?

• Вкупно гласачи
    185
Досега само две групации на луѓе ми имаат изреагирано на доењето со гадење и пробале да ми набијат вина, конзервативни мажи и другарка ми со мали цицки и тоа вторава дури и напорна е, на секое гледање ме потсетува дека малиот ме тренира и е разгален затоа што БАРА ДА ЈАДЕ, не сум смеела да му попуштам така, а заплаче, цицката во уста.
Треба да и кажеш, сакаш да ти прснам на јазик малку :icon_lol:
По кафичи немам доено, нај јавно место у автобус.. ама до марама покриена.. јер ако извадам цицка надвор на отворено ќе отиде и автобус и патници у к*рац.

Не знам, може не биле доени ко мали.
... тоа беше во контекс на коментарот дека „ женските дојки служат само за хранење“, а не дека не' асоцираат на нешто друго, па се дојде до контрадикторност за ситуацијата во автобусот! ;)

... тоа беше во контекс на коментарот дека „ женските дојки служат само за хранење“, а не дека не' асоцираат на нешто друго, па се дојде до контрадикторност за ситуацијата во автобусот! ;)
Јас мислам да поднесиме амандман на подзаконските акти од правната рамка на законот за интерпретирање коментари, и да утврдиме што сакаше Луси да каже.

Јас мислам да поднесиме амандман на подзаконските акти од правната рамка на законот за интерпретирање коментари, и да утврдиме што сакаше Луси да каже.
... види, се ОК админ си секоја чест и почит, ама да реагираше вака кога во тема Здравје некој ме праша „дали голтам“ кога на тема за спермограм на член му пишував околу негов проблем со спермограмот, од ова страна на мониторот многу лошо ми изгледа твојот коментар, не знам може се шалиш, но знај дека грешиш!

Треба да и кажеш, сакаш да ти прснам на јазик малку :icon_lol:
По кафичи немам доено, нај јавно место у автобус.. ама до марама покриена.. јер ако извадам цицка надвор на отворено ќе отиде и автобус и патници у к*рац.

Покажи што цицка носиш па ако сака цела кајгана нека отиде у к*рац.

... види, се ОК админ си секоја чест и почит, ама да реагираше вака кога во тема Здравје некој ме праша „дали голтам“ кога на тема за спермограм на член му пишував околу негов проблем со спермограмот, од ова страна на мониторот многу лошо ми изгледа твојот коментар, не знам може се шалиш, но знај дека грешиш!
А голташ?

... јас не сум против јавно цицање (хранење на бебе), кога мајката ќе си ја покрие градата со марама и дискретно ќе го дои бебето во некој агол, а не на средина на маса пред очи на сите со извадена дојка како балон
А ти се покриваш дискретно со марама дур лапаш хамбургер од 7ца?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom