Дали поддржувате доење во јавност?

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали поддржувате доење во јавност?

• Вкупно гласачи
    185
Се си има граници во животот.
Ако некој гледа на женска што дои како на секс објект,треба да се загрижи,за своето психичко здравје..
Не намерно, не дека сакаш ама ќе ти налета поглед на ѕивана и ти се активираат одма милион процеси у тело....и ти треба 3/4 од секунда да се стабилизираш и да уживаш у погледот на дете како цица.

Не намерно, не дека сакаш ама ќе ти налета поглед на ѕивана и ти се активираат одма милион процеси у тело....и ти треба 3/4 од секунда да се стабилизираш и да уживаш у погледот на дете како цица.
Да.Особно ако е убава фуфа...
И токму затоа бегам со погледот.Далеку сум јас од од високо морална личност,али се држам у некој рамки.
Овде е најнормално доењето у јавност и многу често дојат у метро и јас станувам,бегам,срам ми е да гледам))))
Уствари страм ми е од сам себе затоа што кажа ти ))))

Мене не ми смета да дојат на јавно место. Највероватно ќе фрлам еден поглед малку... Нема нешто да се загледувам ама сакам барем да и ја видам малку. Ако сака и ако не и смета или смета дека има потреба може и девојка ми јавно да дои ако и е ОК мене не ми смета. Не е некоја голема работа оваа...

Мене не ми смета да дојат на јавно место. Највероватно ќе фрлам еден поглед малку... Нема нешто да се загледувам ама сакам барем да и ја видам малку. Ако сака и ако не и смета или смета дека има потреба може и девојка ми јавно да дои ако и е ОК мене не ми смета. Не е некоја голема работа оваа...

Па нормално дека не е некоја голема работа. Мада коа веќе дои пред сите, да биде културна и да ги понуди присутните, као што е редот. Никој неќе себични створења. Еве пример, ја коа идам на работа си носам термос со супа, од онаа со петел и увек ги понудувам присутните у автобусот. И оние покултурните увек ме оставаат да доручкуем сам.

замисли некој да јаде во јавност!!! :mad:
А замисли само колку се лапаат /лигават во јавност да не речам некој и се ебаваат а ние овде правиме муабет за доење.

замисли некој да јаде во јавност!!! :mad:
,,, :lut: ,,,e da de , bebushot treba da ostane gladno zaradi nekolku manijachni pogledi,,,:):icon_mrgr:
А замисли само колку се лапаат /лигават во јавност да не речам некој и се ебаваат а ние овде правиме муабет за доење.
,,,A sega , dva eden za nas,,,:P

266081-2121x1414-breastfeeding.jpg 108764767-young-happy-mother-is-breastfeeding-cute-little-baby-outside-at-public-place-near-th...jpg

... премногу еспонирање во јавност додека се дои е дополнително привлекување на околината со разголените гради и рамења, посебно ако жената е убава и сексипилна!

images.jpg nursing-restaurant.png

би требало доилката да има обзир за околината и да биде подискретна во доење на своето бебе!

Прегледај го приврзокот 287222 Прегледај го приврзокот 287223

... премногу еспонирање во јавност додека се дои е дополнително привлекување на околината со разголените гради и рамења, посебно ако жената е убава и сексипилна!

Прегледај го приврзокот 287224 Прегледај го приврзокот 287225

би требало доилката да има обзир за околината и да биде подискретна во доење на своето бебе!
Ако ни е нормално излегување во јавност со предлабоко деколте, а имаме проблем со мајка што дои дете и тоа го гледаме како експонирање и нешто сексуално значи стварно сме забегале.Какво привлекување внимание, гради служат за хранење на дете, ќе те праша бебето дали да му се јаде на соодветно место.

Во земја кај што е нормално човек да се из'рка шљајм на улица и на секој чекор има расфрлано пикавци, отпад, помија, доењето е најмал проблем. Додуша тоа не е никаков проблем, ако некој манијак не може да издржи, па поради "глетката" мора да оди во некој ќош да се "ослободи" од тегобата, тогаш тоа е негов проблем, а не на малото невино суштество кое треба да биде нахрането.

Досега само две групации на луѓе ми имаат изреагирано на доењето со гадење и пробале да ми набијат вина, конзервативни мажи и другарка ми со мали цицки и тоа вторава дури и напорна е, на секое гледање ме потсетува дека малиот ме тренира и е разгален затоа што БАРА ДА ЈАДЕ, не сум смеела да му попуштам така, а заплаче, цицката во уста.

Ако ни е нормално излегување во јавност со предлабоко деколте, а имаме проблем со мајка што дои дете и тоа го гледаме како експонирање и нешто сексуално значи стварно сме забегале.Какво привлекување внимание, гради служат за хранење на дете, ќе те праша бебето дали да му се јаде на соодветно место.
tanya-little.jpgBreastKatie-1.jpg

... јас не сум против јавно цицање (хранење на бебе), кога мајката ќе си ја покрие градата со марама и дискретно ќе го дои бебето во некој агол, а не на средина на маса пред очи на сите со извадена дојка како балон,

... биди сигурен дека иако вака фино лепо пишуваш, дека „дојката служи за хранење“, твојот пенис поинаку мисли, па ти до утре тврди го тоа, тој ќе рипне и ќе се разбуди, оти е тоа природно, женска цицка е атрибут што привлекува маж и ти не можеш самиот да се излажеш, а зошто би кога гледањето во женски гради е бенефит за кардиоваскуларна состојба кај мажот, подобро расположение и зацврстување на оптимистички мисли, па макар во моментот на таа дојка цицало бебе или не!

П.С.
ти кога гледаш женска цицка те асоцира на јадење или на е-бење?

Последно уредено:
Досега само две групации на луѓе ми имаат изреагирано на доењето со гадење и пробале да ми набијат вина, конзервативни мажи и другарка ми со мали цицки и тоа вторава дури и напорна е, на секое гледање ме потсетува дека малиот ме тренира и е разгален затоа што БАРА ДА ЈАДЕ, не сум смеела да му попуштам така, а заплаче, цицката во уста.

Му љубомори на малото и на тебе поради градите, пустата затоа така реагира на тоа. Јас да сум на твое место ќе и речам: Да не сакаш и на тебе да ти дадам да подоиш, да не бидеш покусо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom