Блам држава

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.410
Поени од реакции
7.866
На чурук место го туриле, ќе се мачи кутриот за 60те бона плата :tapp:
Учкарите го барале Стрежево комплет да го преземат, сакале да го развијат исто како Македонија пат и Македонска пошта, ова било компромисно решение :icon_lol:

D

Deleted member 53418

Гостин
Учкарите го барале Стрежево комплет да го преземат, сакале да го развијат исто како Македонија пат и Македонска пошта, ова било компромисно решение :icon_lol:
А кај има учки во Битола не ми е јасно?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.896
Поени од реакции
23.299
Ke prajme muabet posle izborite. Sekako so mojot glas na tie izbori ke im pomozam okolu toa :sneaky:.
Автоматски споено мислење:

Ima, ima ne se sekiraj ;).

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.410
Поени од реакции
7.866
Ke prajme muabet posle izborite. Sekako so mojot glas na tie izbori ke im pomozam okolu toa :sneaky:.
Кога серам, ако го читам тоа шо го пишува на пакувањето од тоалетната хартија, има далеку поголемо значење во поглед на тоа ти шо ќе го напишиш тука.
Автоматски споено мислење:

ДУИ шо се?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.896
Поени од реакции
23.299
Кога серам, ако го читам тоа шо го пишува на пакувањето од тоалетната хартија, има далеку поголемо значење во поглед на тоа ти шо ќе го напишиш тука.
Mi e gajle za tvoite serecki naviki.
Vo sekoj slucaj pamti mi go muabetot oti takvi raboti nema da procitas na pakovanjeto na toaletnata, pa da ne se iznenadis za brzo kako i obicno ;).

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.410
Поени од реакции
7.866
Mi e gajle za tvoite serecki naviki.
Vo sekoj slucaj pamti mi go muabetot oti takvi raboti nema da procitas na pakovanjeto na toaletnata, pa da ne se iznenadis za brzo kako i obicno ;).
Мене ич qr не ме боли дали ти воопшто постоиш, не па да зеам да читам шо си пишал...ама ете ти ме замараш.

За да може СДСМ/ДПМНЕ да прават шо сакаат, мора да им удоволат и на ДУИ, да не им прават проблеми, е сеа почнувајки од синчето на екс прецеднико на ДПМНЕ во Монастири, па до тие шо држеа пресови за СДСМ до 2017, се е тоа вдомено во Стрежево, ако може наместени конкурси за нив без многу врева, ќе може и за ДУИ, така оди тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom