Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vo dodatokot moze stoi 2.70 koeficient ama probaj uplati ja na pojak vlog i stori mi aber dali ke ti ja uplatat po toj koeficient, bidekji sekade online e 2.00 ili ispod koeficientot.
Ako ja prifakjaat na 2.70, togas tovarete, toa e solidno value, realniot koef e 2.00.
1615151792620.png
2.4 ти е на онлајн на јонибет, ако го земеш во обзир 15% данокот на локалната ќе ти дојде исто.

Koj ima na unibet akaunt zicer mi e over 26.5 poeni postignati vo 3pt kontestot vo bilo koja runda od bilo koj,momentalno ima 1 rack so x2 topki sto nosat vkupno 10 poeni i plus ima 2 dodadeni topki sto nosat po 3 poeni,sobrani so postoeckite 24 poena toa znaci deka od mozni 40 poeni treba da postignat 27 poeni.Dobar tip i mi faka oko,steta nie od MKD nemozeme da napravime akaunt tamu ....

Оби топин победник во забивање. Скаде е 2.5 меридиан 3.25 ..

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Treba da pobedi muabetot bese za 2 koef ne vredi na jaka uplata. 6 igraci se, ke bide interesno i daleku od toa deka Kari e nekakov fiks.
Nekoj spomna deka go videl na 2.80-2.90 koef, ama ne kaza vo koja kladilnica. Kaj e tolku koef ? Nikade. Vo site kladilnici e ispod 2.00 a za tolku ne vredi.
30evra na Lavin i 20 na Tatum, kolku da bide pointeresno pratenjeto.
Јас му ставив 5к на 2.5 коеф. Претходно беше 2.8 ама не ми се одеше некако, си гледав СИТИ-УТД. Дури појдов го паднале.
Автоматски споено мислење:

Od kolku pocnuva ova? Davaj te linkovi

Јас му ставив 5к на 2.5 коеф. Претходно беше 2.8 ама не ми се одеше некако, си гледав СИТИ-УТД. Дури појдов го паднале.

Od kolku pocnuva ova? Davaj te linkovi
00:30 prvo Skills pa 3pt,pa utakmicata od 02:00 i na poluvreme Slam Dunk.
hesgoal.com,i po reddit nba streams imas profi strimcinja.

Koj ima na unibet akaunt zicer mi e over 26.5 poeni postignati vo 3pt kontestot vo bilo koja runda od bilo koj,momentalno ima 1 rack so x2 topki sto nosat vkupno 10 poeni i plus ima 2 dodadeni topki sto nosat po 3 poeni,sobrani so postoeckite 24 poena toa znaci deka od mozni 40 poeni treba da postignat 27 poeni.Dobar tip i mi faka oko,steta nie od MKD nemozeme da napravime akaunt tamu ....
Ez,za Curry ne bese tolku ez :D

Верона 1х 1. 71

Вреди квотава зашо многу првотимци фалат кај Милан, а и без тоа многу незгодна екипа е Верона.
Може и 0-2 да се проба зашо цел напад не игра кај Милан и не би требало да има многу голови.
@cholismo
Еве ти пример за добар, или ајде подобро кажано логичен тип али промашен, иако едниот од двата типа пројде сепак мечот се одвиваше сосема спротивно од она што очекував и напишав.

И сеа спореди го твојот погоден тип за Јунајтед х2 кој патем еве искрено ќе ти кажам ми се допадна пошо и мене ми беше некако премала квотата на Сити и нека ти текне што ти зборуваме овде цело време. За екипа која има 21 победа по ред и која игра ненормално добро ти пишуваш дека против Волвс не биле ништо посебно, а тие тепаа 4-1 и Волвс голот го дадоа од прекин, впрочем и единствен шут им беше тоа. Не е секогаш работата само контра фаворит, ете Интер ко гостин условно речено имаше 1.95 против Милан, а дерби е нели, и пак ги одраа 0-3 пошо едноставно се појаки. Ти сигурно и овде си рекла кој кур е Интер 1.90 да има и бап 1х или нешто у корист на Милан, сеедно.

NHL за вечер и утре:

New York Islanders - Buffallo Sabres 1 (Winner (Incl. Overtime and Penalties за поголема уплата) 1.46 би требало да биде во регуларен период, вчера ги уништија 5:2 и 45 шутови на гол. Оваа година сите три натпревари ги тепаше Њујорк во регуларно време. Гостите се во катастрофа форма од 5 последни натпревари само еден завршија нерешено и изгубија во продолженија.

Carolina Hurricanes - Florida Panthers 3rd Period Total:Over 1.5 1.54
За конечен тип е доста тешка за типување, за нијанса предност би требало да имаат Каролина, НО пантерите се незгоден тим. Оваа година играа 3 натпревари и сите три се решаваа на продолженија. Би требало да има над 4 голови на натпреварот и ги очекувам во последна третина барем 2 комада.

Ванкувер - Торонто 3rd Period Total:Over 1.5 1.51

Оваа година играа 4 натпревари во кои само на последниот победи Ванкувер иако доминираше Торонто (3:1), оваа очекувам да тепа Торонто пред се бидејќи се подобар тим, а очекувам да има и барем 5 голови. Меѓусебна статистика само во последниот натпревар имаше 1 гол во трет период, инаку во останатите имаше секогаш 2 и повеќе.

Минесота би требало да победи, имаат и подобра одбрана ама не знам дали би ја чепкал.
giphy.gif

Zenit - Khimki 168.5+ 1.90
Za pola sat pocnuva, treba da ima mnogu poeni ovde.

Zenit - Khimki 168.5+ 1.90
Za pola sat pocnuva, treba da ima mnogu poeni ovde.
Ako ne mestat vo toa VTB ligata ne e loso da se vrze so Zielona Gora : Parma Perm 1&+ 169,5+

Ako ne mestat vo toa VTB ligata ne e loso da se vrze so Zielona Gora : Parma Perm 1&+ 169,5+
Zielena Gora 11/8, Parma Perm 7/8...ako ne mestat bi trebalo da e 1&+,

Последно уредено:
Dobri pari se napravija vcera na tim Lebron,plus i Kari da osvoi.
Deneska od mene Inter 1 i Zenit 2ka.

Dobri pari se napravija vcera na tim Lebron,plus i Kari da osvoi.
Deneska od mene Inter 1 i Zenit 2ka.
И Вест Хем е некако очигледна.. Пред се домашен тим се чеканите, само Сити мислам годинава се боље од нив дома.. Лидс посекако се толпо - ладно екипа, али вреди 2,30 од супертип во Спортлајф..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom