- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.644
- Поени од реакции
- 4.485
Starite? Knights of the old republic e odlicna.Има некој што играл Star Wars игри? Некоја препорака?
Star Wars Battlefront 2 - Оваа е од типот на COD, Battlefield... значи имаш сторија сингл плеер, мапи за пукање, кампањи... Супер е играта, можеш и во прво и во трето лице да пукаш (барем мапите и сценаријата).Има некој што играл Star Wars игри? Некоја препорака?
Не бе зашо, таман си е 70 долари за игра шо искача секоја година и првите 2 месеци е пуна багови.Fala Sony za redovno postavuvanje retardirani trendovi sho ja upropastuvaat industrijata.
Rockstar owner argues players ‘are ready for $70 games’ | VGC
Take-Two CEO defends NBA 2K21’s much criticised launch price…www.videogameschronicle.com
.Не бе зашо, таман си е 70 долари за игра шо искача секоја година и првите 2 месеци е пуна багови.
ми фали времето на 100че за цд пиратска игра за пц/сони1 на пазар...
Samo Demon Souls ekskluzivata..
.
.
.
.
.
Зарем немаше куп титлови што беа 70$ веќе(барем на ново?)
Mислам дека имаше и други(сосе DLC-ња). Ама нема врска-имаше повеќе титлови во тој домен(63-нагоре).Samo Demon Souls ekskluzivata.
Drugo za 70 dolara bea special edition kolekcii.
Како само Демон Солс кога линкот што го стави ти е за ова:Samo Demon Souls ekskluzivata.
Drugo za 70 dolara bea special edition kolekcii.
Sose passot za dlc i nekoi ekskluzivni kozmetiki imase igri. Primer overwatch, ili pa onie sho ja kupuvas igrata i ti ide mapa, statuetka chuda.Како само Демон Солс кога линкот што го стави ти е за ова:
NBA 2K21 was the first next-gen game to be officially priced at $70. When the price was announced last August.
Спешл едишн за 70 не сум видел. Обичните копии си беа 60, за 70 може само саундтрак плус да добиеш.
Ама Овервоч беше игра од 40 долари ако добро памтам, не беше фул прајс. А со мапи и статуетки не верувам да имало за 60, освен на огромен попуст. Тоа е колекторс.Sose passot za dlc i nekoi ekskluzivni kozmetiki imase igri. Primer overwatch, ili pa onie sho ja kupuvas igrata i ti ide mapa, statuetka chuda.