Па нема ама се снаоѓаш. Ако си во овие кругови си наоѓаш и луѓе за вадење пари, да ти играат итн. На тие чкљ лиги ќе направиш профит нема на НБА, НФЛ, фудбал топ 5-10 лиги да направиш, тоа е смислата на кладењето така само ќе си во профит. Мене најчесто ми вадат на картичка скрил во Англија ми земаат мсм 3.5% на банкоматот или некогаш ги добивам кеш, ама нема потреба да се замарате ако воопшто не се кладите професионално. Многу стресна и тешка работа е ова.
ako funkcionira toa za tebe, i pravis pari, milo mi e. deka e tesko i stresno nema zbor.
jas ne bi stavil pari na tie ligi sto ti gi forsiras, ete razlicen pristap.
ako razgledas malku po blogabet, mozes da najdis odlicni tipsteri so nad 2 godini
dokumentirani rezultati so dobar yield i plus, na realni ligi, koi se dostapni na site bookies so gi pisav pregeska.
<p>Telegram notifications before pick sharing. Feel free to text me for any type of questions.</p> <p><br /> 3/10 Standard stake</p> <p>5/10 Strong value </p> <p>8/10 High value</p> <p>10/10 No description needed for this kind of stake</p>
alexey35.blogabet.com
<p> </p> <p>Hello all ,</p> <p>I decide to start paid service for this season.Predictions about Turkish Leagues(football , basketball , lower leagues etc.). Also some live matches will be avaliable.<br /> </p> <p>Service will go like as free.Probably i’ll publish at least 35 40 picks per...
babyjumphook.blogabet.com
Professional betting advice services with money-back guarantee. Free betting blogs, picks and discussions. Sell, Buy or Find betting information with ease.
mabrastebu.blogabet.com
<p> Produce picks from European Handball and Ice hockey.No inside info,fixed matches etc only hard work so if you can donate and support my work. All donations for good tips gratefully received </p> <p> Open for cooperation with other tipsters...
riddler.blogabet.com
(go znaete likot
)
jas ovaa sezona prvpat igram, da pratam tipster na podolg period i sum vo plus,
nisto spektakularno, ama prva sezona, da znam deka sum vo plus, i da ne me boli glava
dali nekade kje mi primat uplata ili ne.