Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Paratichi kje prodolzuval dogovor prodolzuvame vo istiot duh i drugata godina :vozbud: :vozbud::vozbud:

Веќе почнале преговори за Локатели. :)

One of the main political Italian parties is thinking to candidate Marchisio as major of Turin ⚫️⚪️ via @CalcioFinanza on Twitter #juventus

Izglea bate dosadno ti e, pa zatoa vakvi prasanja.. sekako deka se de celje, padoin, bendtner, krasic i ronaldo..

Ми фати клетвата до пола, ајде Фаџиоли сине влагааај

Кур Фаџиоли.Глеј сеа Берна - Рабиот среден ред 2 недели! :D

У секој случај, курот е позитивен, сега останува да видиме со Рабио што ќе се случи, за Ремзи не се секирам секако стаклен е

Дечки, утре против Лацио не очекувајте позитивен резултат,да не биде дека не сум ви кажал :). Лацио се во инзворедна форма, Јувентус е турни ме да кинисам, башка кај нас се повредени Бонучи, Келини, Квадрадо, Артур, Дибала, а иДе Лигт е под знак прашалник. И поштедете ме од муабети од типот на ti ne si praf fan na juventuss!!!, тоа е мое мислење...

Дечки, утре против Лацио не очекувајте позитивен резултат,да не биде дека не сум ви кажал :). Лацио се во инзворедна форма, Јувентус е турни ме да кинисам, башка кај нас се повредени Бонучи, Келини, Квадрадо, Артур, Дибала, а иДе Лигт е под знак прашалник. И поштедете ме од муабети од типот на ti ne si praf fan na juventuss!!!, тоа е мое мислење...
Ќе те тепам, што вака песимистички настроен во петок претпладне.

Ќе те тепам, што вака песимистички настроен во петок претпладне.

Не сум песимистички настроен, туку гледам реално на работите... Ние со една Верона мака мачевме, а не пак сега со Лацио. Среќа освоивме некој трофеј сезонава, башка сме у финале на Купот, па ете може да се каже дека не сме со zero tituli.
Многу работи треба да се променат во играчкиот кадар на лето (а може и во тренерскиот). Многу крлежи и недоволно добри играчи има во тимот, затоа се на ова дереџе. На сезонава одамна и турив пепел, како во ЛШ, така и во лигата.

Лацио се во инзворедна форма

Лацио беше во извонредна форма до мечот со Баерн, после тој дебакл, го мцнавме и од Болоња, па сеа неодиграната со Торино. Така што утре пресудна ќе биде мотивацијата, ама дај боже ти да си во право :icon_mrgr:

Screenshot_1.jpg

Газета го најавува овај состав. Ако навистина Пирло излези вака, исто му е како да си пука во колено, значи буквално. Ете да речиме дека ги има истиве играчи на располагање, кога само вака би ги поставил добиваме дупло појак тим:
-------------------Szczesny-------------------
Cuadrado---Danilo---Demiral----A.Sandro
Chiesa---McKennie---Rabiot---Bernardeschi
--------------Kulu-------Ronaldo---------------

Погрешно се наместени. Ако се овие играчи, ќе биде 3-5-2.

Данило - Демирал - Сандро
Квадрадо - Рабио - Меккени - Бернардески - Киеза
Кулушевски - Роналдо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom