Овој Тартиф да ти кажам не го знам ама за Сид можам цела биографија да ти кажам.Ако знае некој за Тартиф и Сид и ако може да ми помогне те молам пиши на пост у коментар, или адни ме на дискорд ]
Discord:Zertoh#3483
Ке добиам тема за Тартиф или за Сид, темата ке ја добиам одма пред да почнам со писмената
Тоа тартуфи се. И ти ги побрка лончињата.ova baras nekako sivrirano-sokrieno, za ona pecurkine sto rastat pod zemja i sto se 1000 evrici 1 kgr.
E nema nikoj da ti kaze ene onamu se kopni,treba sam da gi ispruzis nozete i fatis lopata.
A i ova ke ti treba i dobri kucinja tragaci,bez niv ic ne trguvaj.
Де па ти не бил на тој час човекот, а може му е и до автокоректот на телефонот. Така денес се вадат на правописни грешки повеќето (до автокоректот ми е , инаку знам фала што ме поправи).Не може*
Ееее до кое дереџе дојде државава...децава сеа дома цел ден и го мрзи да изгугла да прочита нешто ново, и после тој ќе дојде премиер да ти биде или министер.
Fala nogu srce <3Де бе што деца ќе бевте бе. 21 век е компјутери сите имате, пиши на гугл миљарда текстови ќе излезат, и долги и кратки содржини.
Кај ти кажале што ќе ти се падне, и тоа ви е тешко да го спремите.
КЛАСИЦИЗАМ
Класицизмот како литературен правец се појавува во 17 век во Франција. Во тој период на власт во Франција бил Луј XIV кој за себе ...podgotovkazamatura.blogspot.com