- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Се кловн до кловн се лепат на темава.
Јас би предложил полициски час да има дури да го уапсат Апасиев и го стрпаат во затвор без никакво судење. Отако се откри за каква личност се работи, јасно е дека државава никогаш не била во толкава опасност како ден денес.Д-р Али Ахмети, дијагностициран шизофреничар, лежел две години затвор за противуставни дејности, водач на Демократската унија за интеграција, поранешен политички водач на ОНА, во 1980 станал член на илегалната организација „Марксисти-ленинисти на Косово“.
„Џафери за мене е единствениот Че Гевара, кој од герила директно влезе во влада, единствено тој тоа го може.“
На споредбата со Че Гевара, му рече дека ја прифаќа, само ако Апасиев прифати дека е Фидел Кастро, на што Апасиев му возврати: „Ние марксистите и ленинисти ќе најдеме точка на спојување“. (21 август 2020, Собрание на РМ)
Си се поштоваат лујџено...
Кој очај ве пука, жал ме фаќаЈас би предложил полициски час да има дури да го уапсат Апасиев и го стрпаат во затвор без никакво судење. Отако се откри за каква личност се работи, јасно е дека државава никогаш не била во толкава опасност како ден денес.
Вие, кои му ги чешате мадињата на мали Сталин со перика први ќе горите.Кој очај ве пука, жал ме фаќа
Сите вие што пушевте на на леви и десни за да ве ухлебат, се плашите од тоа да пушите на трета страна за да не ви дојде многу. До сега уста гз го примавте и ве фаќа паника од каде трета дупка за примање на тврд и топол.Вие, кои му ги чешате мадињата на мали Сталин со перика први ќе горите.
Ќе го јадеш стари, точно знаеме кој си по IP-то, па да видиме колку си јак после пред инспекција, или па ќе се потиш, како мали Сталин чим го затвориме во зандана.Сите вие што пушевте на на леви и десни за да ве ухлебат, се плашите од тоа да пушите на трета страна за да не ви дојде многу. До сега уста гз го примавте и ве фаќа паника од каде трета дупка за примање на тврд и топол.
Јас ќе горам летово на плажа, немам штаб и лидер, немам партија, работам приватно, зависам од сам себе, па ме боли уво и за триестројка и за жмиц и за велешкиот хипик.
Ама да бидам искрен обожавам да гледам како дечкото со косата ја тера вашата коса да побелува и паѓа. На велико плачете : вади го, лути
Ако ви е
БујрумЌе го јадеш стари, точно знаеме кој си по IP-то, па да видиме колку си јак после пред инспекција, или па ќе се потиш, како мали Сталин чим го затвориме во зандана.
Е а знаеш дека и ти сам не знаеш дека си трол.Е а знаете дека и вие сами не знаете дека сте левичари.