Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако налетате на клипче каде Ребиќ пцуе после голот, ставете го тука, да видиме кого и што се подбра. :D

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Se gleda golem napredok vo igrata na Tonali od pocetokot prvite utakmici za Milan i sega. Mislam deka so tek na vreme ke eksplodira.

Ребич го пцуеше Марли. :icon_mrgr:

Да играше Томори на дербито се кладам дека немаше да изгубат.
Во среден ред многу лесни, а погрешни додавања.

Ау Март ебење распоредов...

9b01699bc0a2c5ce385c2052badcc221.jpg

Ако налетате на клипче каде Ребиќ пцуе после голот, ставете го тука, да видиме кого и што се подбра. :D

Јебем вам маму у пичку ја свима!
Не ме пцуел мене само :icon_lol:

Нигде не е изјавено ниту пишано дека Ибра нема да игра ради Сан Ремо. Направен е специјален распоред за да може и да игра и да биде на Сан Ремо. А и башка сеа ако се повреди нема вооптшо ништо да влијае дали ќе иде на Сан Ремо или не пошто посекако ќе е повреден .

Sigurno e ova, potvrdeno..on se dogovoril navodno pred da go prodolzi dogovorot so Milan.

Па то бе брат, дај тука уште една-две повреди, ние така сме навикнати. Глеаш, се повредуваат, се враќаат повредите и одма трга на подобро. То царе.
Добра утакмица, после подолго време пак физички доминираа цела утакмица. Голманот им имаше 15 одбрани јеботе.
Томори топ. 2 пати ван позиција, ама барем е доволно брз и конкретен за да го надокнади тоа. Го поштувам затоа што игра дефанзива агресивно на човек, блиску е секогаш. Капитенот трчкара околу на 3 метри далечина, као зона некоја, изумрена со пензионирањето на Били Костакурта ебате.

Многу ги сакам овие победи во директен дуел, ова вреди 6 бода. Добро е, нека излезат исто и со Удинезе сеа, да се надеваме дека сите 3 на ликовиве во напад не се сериозни повреди и идемо даље. Малце ми олесна вечерва, се плашев искрено.

Томори го одкупуваат за 28 милиони и на Сити за една година 70че жглаб ! :icon_lol:
Искина котлето днска, ако продужи ваќе да игра ќе го одкупат у Април.

Мојот човек Кајло Рен исто многу добар и стабилен днска, не напрае никаква глупост а и покри доста днска, ако најдете гифче кој влезе со две ноге у клизачи блок пуштите до овде да дркамо малу :drk:

Него гледам утакмицеве колово, ако свињата и Донарума продужа да се глупираа ја би немал ништо против оној Скорупски од Болоња да се земе, момакот ми седи доста добар.
Или некој друг голман од селскиве екипе да се земе, рецимо Пау Лопез, доста добро бранеше днска :icon_lol:

Не сте ми јасни зашто го пцуете Леао секој меч? Нигата е ѕвер, одличен беше во контри вчера само што имаше слаба реализација што сигурно ќе го подобри во иднина. Многу ме зачуди тоа што Крунич доби шанса но супер изигра у средина. Кеси братот стандард најдобар во средина а и Тонали беше солиден мечов. Обавезно треба да се откупи Томори, предобар е позади едино топка ако прими малце паничи.. битни 3 бода за враќање на самодовербата.

Не сте ми јасни зашто го пцуете Леао секој меч? Нигата е ѕвер, одличен беше во контри вчера само што имаше слаба реализација што сигурно ќе го подобри во иднина. Многу ме зачуди тоа што Крунич доби шанса но супер изигра у средина. Кеси братот стандард најдобар во средина а и Тонали беше солиден мечов. Обавезно треба да се откупи Томори, предобар е позади едино топка ако прими малце паничи.. битни 3 бода за враќање на самодовербата.
Што напраил Леао да е ѕвер? Талент има ама не се труди ич. Ниту па се труди да освои изгубена топка. Ќе изигра еден натпревар на наредни 5 е дух. Ебате ѕверот.

Што напраил Леао да е ѕвер? Талент има ама не се труди ич. Ниту па се труди да освои изгубена топка. Ќе изигра еден натпревар на наредни 5 е дух. Ебате ѕверот.
Кога се повреди Ребич влезе Крунич и иако изгледаше дека игра крило он играше малце пред Тео и Томори и му помагаше на Кеси, така да офанзивно страната му ја држеше Леао кој воедно беше и напаѓач и крило. Автоматски немаше многу можност што да направи иако една шанса сам ја створи а втората беше чист пенал за глатка победа без тресење ама не свирна свињата

Кога се повреди Ребич влезе Крунич и иако изгледаше дека игра крило он играше малце пред Тео и Томори и му помагаше на Кеси, така да офанзивно страната му ја држеше Леао кој воедно беше и напаѓач и крило. Автоматски немаше многу можност што да направи иако една шанса сам ја створи а втората беше чист пенал за глатка победа без тресење ама не свирна свињата
Пак ништо не направи. До сега многу пати добил шанса освен со повремен блесок ништо друго не покажал. Не се труди ама ич. И не е само офанзивно да играш. Плус како немаше многу можност да напраи кога скоро цело повреме беше на терен? И не е само овој натпревар. Од кога е дојден никад не сврзал 3-4 натпревари по ред добро да игра. Никад нема играч од него да биде нека иде нека си снима музика и така поише на тоа е посветен него на фудбал. Нека се продаде дур држи цена.

Пак ништо не направи. До сега многу пати добил шанса освен со повремен блесок ништо друго не покажал. Не се труди ама ич. И не е само офанзивно да играш. Плус како немаше многу можност да напраи кога скоро цело повреме беше на терен? И не е само овој натпревар. Од кога е дојден никад не сврзал 3-4 натпревари по ред добро да игра. Никад нема играч од него да биде нека иде нека си снима музика и така поише на тоа е посветен него на фудбал. Нека се продаде дур држи цена.
Коректно изигра како централен напаѓач, а како крило е слаб зошто оваа формација бара од крилото повеќе дефанзива него офанзива. Ајде кажи за 35 милиони кој би го донел место него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom