Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овој Томори ѕвер, како Џон Тери ја изигра оваа. Ромањоли комотно нека бара у Челзи 5 миљона плата.

Кондицискиот тренер, лекарите, физиотерапевтите, нека ги избркаат од Миланело на клоци.

Таман кога требаше да тргне на подобро, кога се виде добар одговор, се случуваат вакви глупости.

Не ми е јасно како со Диаз, Тео и Леао не дадоа гол од контра, имаше простор доста.

Треба да се риба некој од медицинскиот персонал. Не може ова цела сезона да се случува.

Се изгина на терен буквално, браво!
Да се надевамо само дека некој од тројцата не е посериозно повреден... и ваљда после утакмицава пројде кризата [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ако налетате на клипче каде Ребиќ пцуе после голот, ставете го тука, да видиме кого и што се подбра. :D

Се повредија Хакан, Ребиќ, Ибра :facepalm:

Ibra sekako nema da igra so Udinese, kje se sprema za San Remo
Автоматски споено мислење:

Ако налетате на клипче каде Ребиќ пцуе после голот, ставете го тука, да видиме кого и што се подбра. :D

Gi skina od pcuenje, voa beshe za Marli izglea :D ubavo go svrte Mancini

Ibra sekako nema da igra so Udinese, kje se sprema za San Remo
Автоматски споено мислење:

Gi skina od pcuenje, voa beshe za Marli izglea :D ubavo go svrte Mancini
Нигде не е изјавено ниту пишано дека Ибра нема да игра ради Сан Ремо. Направен е специјален распоред за да може и да игра и да биде на Сан Ремо. А и башка сеа ако се повреди нема вооптшо ништо да влијае дали ќе иде на Сан Ремо или не пошто посекако ќе е повреден .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom