(Uraaaa + samo p0zitivaaa) x so GosPoT naPreT.Ке биде не се секирајте,на сите ке ви потпишат.Се додека не почнат да бараат уверенија од психијатриски установи,тест за интелегенција и диплома за завршено минимум средно образование,сите сте на сигурно.Ако ги воведат ваквите критериуми ке биде лошо,95% ке бидат одбиени.Доволно е таблица множење да прашуваат на интервју толку ке биде
Od koga beshe na finalna?Od danas na poloziteljno drugari..br prepiske 8806/2019 . Intervju 12.03.2019
Ajde do 3 za nasiПрегледај го приврзокот 285866
Ukaz br.24/2021 za stranci ocekuvate i za nas promena denes ili ponedelnik!
Jas sum 8900/2019 broj na prepiska istoOd danas na poloziteljno drugari..br prepiske 8806/2019 . Intervju 12.03.2019
Kraj septembraJas sum 8900/2019 broj na prepiska isto
Mart 2019 . Samo od sredina na noemvri sum finalna. Ti od koga si na finalen pregled?
Zal mi e brat, sekoj moj post se obiduvam da naglasam za tia dopolnitelni dokumenti i verba vo nikoj za toa eve vtor pat podnesiv i licno vo Sofija gi odnesov dokumentite so moj oci so moj raciДенес ми се промени статусот С'вет'т по гражданство не е уважил молбата При изв'ршенија финален експертен преглед се установи, че не са приложени всички документи...Знам, проблемот е што му верував на посредникот а воедно и другар ми е, сега сум сигурен не ги однел дополнителните документи иако ми се колнеше. Изутринава му се јавив чисто информативно да го поздравам, да му соопштам статус отказ и као у неверување е, ќе проверел па ќе ми се јавел. Вотевер.
У осталом, најдов одма по препорака посредник кој ќе ми вади од наредна недела дупли произход па одново процедура ќе тераме. За сите оние кои што се у задолжителна би ви препорачал сами да ги носите документите, ретки се оние посредници кои се искрени. И да, бројче кога ви даваат посредниците има само дата на прием, не го пишува вашето име и презиме, така да и таа фора е за неверување.
Не сум разочаран баш напротив позитивен сум само што овој пат ќе ја тераме процедурата преку конзулат Битола. На сите ви посакувам секое добро, ќе се читаме почесто, тука сум.
Kreten neviden, koj ti bil posrednik kazi go so ime i prezime.Денес ми се промени статусот С'вет'т по гражданство не е уважил молбата При изв'ршенија финален експертен преглед се установи, че не са приложени всички документи...Знам, проблемот е што му верував на посредникот а воедно и другар ми е, сега сум сигурен не ги однел дополнителните документи иако ми се колнеше. Изутринава му се јавив чисто информативно да го поздравам, да му соопштам статус отказ и као у неверување е, ќе проверел па ќе ми се јавел. Вотевер.
У осталом, најдов одма по препорака посредник кој ќе ми вади од наредна недела дупли произход па одново процедура ќе тераме. За сите оние кои што се у задолжителна би ви препорачал сами да ги носите документите, ретки се оние посредници кои се искрени. И да, бројче кога ви даваат посредниците има само дата на прием, не го пишува вашето име и презиме, така да и таа фора е за неверување.
Не сум разочаран баш напротив позитивен сум само што овој пат ќе ја тераме процедурата преку конзулат Битола. На сите ви посакувам секое добро, ќе се читаме почесто, тука сум.