Јас останав во џамија, ми ги окрадоа чевлите и сега ги барам.@puno добар си ? Како е ситуацијата на терен, удри некој џандар ?
Некој славомачедоњас ти ги украл, сликај се со америчкото знаменце колку си обесправен сега...Јас останав во џамија, ми ги окрадоа чевлите и сега ги барам.
Не се секирај ти за знамиња... Утре немој да те зачуди и со Руско знаме да се сликаатНекој славомачедоњас ти ги украл, сликај се со америчкото знаменце колку си обесправен сега...
Заев нема никаква одлучувачка улога во таа коалиција, Пресудите се дозволени ради мир у куќа, а не ради желба на Албанците. Ниту Заев има моќ да ослободи некој Албанец, ниту ништо.На муртинската амеба му се распаѓа коалицијата. Пресудата за овие, и пресудата на началниче се пораки за Алија шо ќе му се деси ако бега пред време.
Да не беше ваква ситуацијата и да беше појак уште со неколку пратеници, Заев гарантирам дека ќе ги ослободеше овие створови, до толку е расипано и покварено тоа копиље цела фамилија у уста да му ја ебам.
Кој мир у куќа, овој моменталниов шо се дешава у Скопје? Заев ќерка му ќе ја носеше гол газ кај албански зет, верувај ништо не му значи ослободителна пресуда кај некои анонимни учки кои утепале 5 души таму на некојси Велигден.Заев нема никаква одлучувачка улога во таа коалиција, Пресудите се дозволени ради мир у куќа, а не ради желба на Албанците. Ниту Заев има моќ да ослободи некој Албанец, ниту ништо.
Заев е само сервилно говедо, кое ја спроведува политиката на Али Ахмети и останатите измеќари на ИСИС и на Калето или поточно окупационата управа. Обичен пупет, бескичмењак. Никој и ништо.
не е вероватно ваква добра вест да имаГи шљакале новинарите на МИА и Слободен Печат... да, свршив во пантолони ако ве интересира.![]()
Него ништо не му значи, ама на оние морони кои ги проповедаат (веруваат, се усрани у гаќи или се платени) „искрените“ намери на нашите соседи им дава бензин да не трујат со таа пропаганда....Кој мир у куќа, овој моменталниов шо се дешава у Скопје? Заев ќерка му ќе ја носеше гол газ кај албански зет, верувај ништо не му значи ослободителна пресуда кај некои анонимни учки кои утепале 5 души таму на некојси Велигден.
Им ветуваше ослободителни пресуди, невини луѓе гниеле у затвор, за на крај само да ја потврди првичната пресуда. Сигурен сум дека оваа одлука падна во последните месец дена, друг план имаше пред тоа.